I niezła kiszka wyszła.
Jak zwykle PIS-owcy którzy wszystko krytykują i to ten drugi odłam (Duda, Mrugała,Kaszuba)- już chłopaki na przyszłe wybory do Rady Miasta pracują.
Trochę Solidarności - jak się popatrzyło którzy, to zestaw tych co do każdej pracy lewe ręce mieli. No i oczywiście towarzysz Leszek S. z ekipą swoją, oczywiście większość z promilami.(Swoją drogą to ciekawi mnie czy ten Pan wie że tak młode dzieci które trzymały jego transparent raczej w szkole o tej godzinie powinny być - brawo).
Twoja wypowiedź dowodzi tylko po której stronie jesteś niestety
I emeryci byli,emeryci,jak zwykle w większości.
no bo im zawsze się źle wiedzie...
Przecież Ostrowiec to miasto emerytów więc co się dziwicie?
I maj ą duuuuuużo czasu
Kto odpowiadał oficjalnie za organizację tej manifestacji ?
No ale trochę było tych ludzi , kto by nie mówił ale mówiono prawdę , szkoda że nie było tych z pod wiaduktu ale akurat chyba mieli wtedy darmową zupę no i jeszcze trzeba dary opchnąć na wino tak że brak czasu . Widziałem jak się Tusk się palił ale nie krzyczał jego twarz i wzrok był nie wzruszony szkoda że tylko ręki nie podniósł w geście wszystko jest ok.
Już tak nie narzekajcie... jedna moja uwaga to kiepskie nagłośnienie.
Specjalnie wziąłem wolny dzień w pracy i przyszedłem na manifestację... Było może ze 300-400 osób więc jak na Ostrowiec i czas, w którym to organizowano, było całkiem nieźle.
Oczywiście premiera Tuska, PO, prezydenta Wilczyńskiego i starostę Kałamagę powinno się z miejsca usunąć i zastąpić ludźmi którzy umieją rządzić i szanować tych, którym SŁUŻĄ (czyli na pewno NIE żadnymi PISami, PSLami, RPalikota, SLDami i innymi polskimi krwiopijcami)
Zastanawia mnie tylko gdzie była większość Ostrowieckich bezrobotnych i innych współmieszkańców, którym nie podoba się sposób obecnego rządzenia w kraju i mieście?... może czekają, aż inni za nich znowu wszystko zrobią? A jeśli im nie zależy to niech przynajmniej przestaną na forum płakać, że im źle i wszystko jest zmierza ku gorszemu... pijawy społeczne cholerne
Napiszcie więcej, bo ja przez obowiązki nie mogłem być. Czego tak naprawdę ten wiec dotyczył? Rządu czy spraw Ostrowca?
Ci nie obecni w Brytanii są
kiedy znowu manifestujemy "poparcie "dla rządu?
Było super dużo ludzi!Pewnie ponad pięćset.Dobra atmosfera i ogólny sprzeciw dla tuska i jego kumpli.Doskonałe przemówienia Leszka Sułka i Dudy.Byli tylko radni z PIS reszcie radnych jest obojętny los mieszkańców!Brawo Solidarność!
Premiera Donalda Tuska.
to solidarności podziekujcie za taki los co macie tak jest brawo
Ludzi było ok .50-100,czyli 10 x mniej niż podałeś.
Tak mało,w 60 tys Ostrowcu,świadczy o braku zainteresowania takim protestem i w ogóle protestami.
Panie Sułek daj se Pan spokój. Rozlicz się ze swoich interesów i swoich sprawek. Niech Pan powie prawdę o sobie a potem ocenia i mami innych.
Panie Duda - to nie rybkach tylko na wiecu, a w pracy obecność? czy może delegacyjka? Nadszedł czas DUDÓW!!!!!!!!!!!!! hura !!!!!!!!!!!!! szykuje nam się ?????? a radni nie uczyli dzieci?, nie pracowali? to w ramach mandatu. Niech związkowcy powiedzą o swoich pensjach i swoich poczynaniach. wykluczony przywódca ze s kruchą to mówię nie będziesz. Ciesz się to była twoja chwila.