To do boju!O lepszy czas dla nas wszystkich!
Proszę Was abyście nie grozili mojemu koledze Pismenowi,bo zażyczył sobie ochrony na manifestacji. BOR odmówił.I co mam teraz robić?
Niech się przebierze za kobitke
Nie wyglupiaj sie, bo tacy jak Sulek i inni nawiedzeni komus perzypadkowemu zrobia krzywde.
Nawet babcie w autobusie mówiły,ze się wybierają.One jak widać,może nic nie zdziałają,ale przyjdą.Babcie są super.A ilu będzie młodych?
ja idę ... a pismenowa pewnie gdzieś cichaczem będzie się przemykała.
Jestem z wami
Będziemy sadzić palić i legalizować ;P
mirek24
jestem zaniepokojony tym co napisałeś - z tym BORem.
Ale spokojnie - nasza młodzieżówka będzie sprawować dyskretną opiekę nad twoim kolegą. Nie pozwolimy na żadne warcholstwo.
z partyjnym pozdrowieniem
i jak, była?
O utrzymanie jak najwiekszej ilosci przywilejow dla gornikow.
moze i maja lepiej gornicy ale nikt im tego darmo niedał ludzie na slasku
umieli sie zjednoczyc i wywalczyc to sobie nam tez nikt tego niebroni wiec walczmy o swoje
Mireczku, nie wypisuj bajeczek bo juz kilku uwierzylo.
Tak, wyrzućmy wszystkich z sejmu i dajmy władzę p. Dudzie. On mi się podoba z twarzy i tak w ogóle dobrze mu z oczu patrzy. Przecież elektrycy i tym podobni zawsze dobrze rządzą krajem, bo na tym się znają jak nikt inny na świecie. Robotnicy do sejmu! Duda na prezydenta! Hurraaaaaaaaaaaa!
Szykujcie się bracia i siostry! Wszyscy na barykady!
Nawet babcie przeciw pismenowi ?
" Źle się dzieje w państwie duńskim "
CAŁY emigracyjny Ostrowiec za wielką wodą oraz na zachód od Odry czeka z niecierpliwością na wieści z demonstracji -JESTESMY w wami całym sercem i popieramy WASZE postulaty. POWODZENIA!!!!