Pismen mój kolego i przyjacielu,wiem że Donald Cię zdenerwował ostatnimi decyzjami,wiem że szykujesz się jutro na Rynek ale proszę Cię nie obrzucaj kukłe Pana Tuska jajami.Stań przy mnie grzecznie tak jak się umawialiśmy i nie wznoś wrogich okrzyków wobec rządu.Mam rodzinę i chcę wrócić do domu na kolację a jak będziesz dymił to mogą nas aresztować.Proszę Cię bądź jutro na manifestacji spokojny wiek do czegoś zobowiązuje.Twój kolega i przyjaciel.
mógłby ktoś w skrócie napisać o co właściwie chodzi ?
Nie chce mi się pisać wszystkiego
http://www.ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/miasto/5579-ostrowczanie-wyjd-na-ulic
W Echu Dnia też o tym widziałem
tu nie ma co prowadzić dyskusji trzeba złapać za kije i bić żeby spuchło!!!!!
Kolego forumowiczu (Do Mirka24) byłbyś chyba bardzo zdziwiony gdyby obok Ciebie jutro podczas pikiety na placu stanął Pismen, rodzaju żeńskiego bo pod tym pseudonimen typowo męskim kryje się kobieta, która zawodowo za pieniądze starostwa zajmuję się mieszaniem ludziom w głowach na ostrowieckim forum. Nawiasem mówiąc jest to osoba od lat związana z dziennikarstwem i dość dobrze zorientowana w ostrowieckich układach.O ile będzie miała odwagę i pojawi się jutro w co bardzo wątpię postaram się by była w elegancki sposób wyróżniona. Pozdrawiam do spotkania jutro o 12:00.
Jak na dziennikarkę to wypowiedzi pismena nie wyglądają. Często brak w nich ładu i składu, błędy stylistyczne itp. Większość wkleja z innych portali bo sam od siebie nie wiele umie napisać. No chyba, że to tylko taka poza dla zmylenia przeciwnika.
Kolego Sulek, niech Pan nie powtarza zaslyszanych plotek nie majacych nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Jestem mezczyzna i jesli w jakikolwiek sposob obrazi Pan jutro jakakolwiek kobiete to przy najblizej okazji sie Pan o tym przekona. A ze kategoria wagowa Pana nieco nizsza prosze o przemyslenie swojego postepowania.
a może zróbmy tak - ja obrażę pismena, ten wniesie sprawę do sądu o zniesławienie i wtedy dowiemy się kim jest ten człowiek?
Chyba, że jest ktoś kto zna IP pismena.
dlaczego to musi być 12..gr... chętnie bym poszedł..niestety praca zobowiązuje ale myslami jestem z tymi którzy idą, zróbcie ludzie rewolucja a reszta na pewno się przyłączy
Panie Leszku to nie Pańska bajka, niech się Pan nie rozdrabnia i nie trwoni dorobku, z daleka od terazniejszej Solidarności.
i jak zawsze nikogo nie ma
Przygotowani???