Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Czy wie ktos cos na temat wyjazdu do Warszawy w dniu 23 marca .Moze zrobmy zrzutke na autokar.Jakies propozycje?

Gość_Streb
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 557

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

- Głupota związkowców jest przerażająca - w taki sposób Janusz Korwin-Mikke skomentował postulaty "Solidarności", która chce m.in. "ozusowić" tzw. umowy śmieciowe. - Podstawową rzeczą, jaką musimy zwalczyć, jest pragnienie poczucia bezpieczeństwa. Zarówno kapitalista, jak i robotnik muszą się bać. Kapitalista musi się bać, że przyjdzie konkurencja i go wytnie z rynku, a robotnik musi mieć obawę, że wyleci na zbity pysk. Tylko wtedy, gdy ludzie się boją i panuje wyścig szczurów, społeczeństwu żyje się dobrze - zaznaczył lider Kongresu Nowej Prawicy w rozmowie z portalem Fronda.pl.

pismen
        Zgłoś
        Odpowiedz

co pismen - juz sie boisz ze KNP wygra wybory? moze w koncu Mikke zrobi porzadek z ta rzadzaca chołotą

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 560

O kolega pismen zmienia poglądy , ?...?

Janusz Korwin Mikke dobrze mówi a szczególnie z tym że 90% obecnych polityków by posadził w kiciu :)

donjuan
          Zgłoś
          Odpowiedz

Główny Urząd Statystyczny podał dane o zarobkach Polaków. Przeciętne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw wyniosło lutym 3709,99 zł. Oznacza to, że wynagrodzenia wzrosły o 4 proc. licząc rok do roku i 0,8 proc. w ujęciu miesięcznym.

Gość_zx
            Zgłoś
            Odpowiedz

"Gdyby Irlandczyk, Grek czy Niemiec zarabiał 1500 Euro i 5.50 Euro wydawał na litr paliwa, 20 Euro na kino i 250 Euro na średniej klasy buty, 5 tys. Euro za metr kw. mieszkania i 60 tys. Euro za średniej klasy nowy samochód, to na ulicach panowałaby regularna, krwawa wojna! Polska płaca minimalna 334 Euro, minimalna płaca w Irlandii 1462 - przy zbliżonych kosztach życia. Polacy to najgłupszy naród na świecie - od zawsze okradany i poniżany, i nawet nie zdający sobie z tego sprawy (vide wyniki wyborów). A teraz jeszcze będziemy się dokładać do wymienionych wyżej państw. Bo nas stać a oni mają mityczny kryzys. To co jest w Polsce to nawet nie można nazwać kryzysem, to jest od zawsze dno i dwa metry mułu!!! Polak jest tanim wyrobnikiem UE, a Polska rynkiem zbytu dla towarów drugiej i trzeciej kategorii po cenach wyższych niż w UE !! LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY

Gość_zx
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 566

Zawsze bawia mnie fajne teksty szczegolnie milosnikow niby_prawicy. JKM popierajacy wielokrotnie socjalistow z PISu a tu taki afront.

A przy okazji niech sie zwolennicy JKM czegos nowego dowiedza o swym guru.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz

niby taki inteligentny a nic tylko gęga i gęga.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 564

"Oberwatorze" -jednostka jest siła napedowa-spoleczenstwa.To ty wyciagnij wnioski i nie oczerniaj ludzi ze juz cos w zyciu zrobili Ja -uczestniczyłem w roli zwyciezcow nad komunizmem. CoTy osiagnałes.Na dzisiejszy dzien niezgadzam sie z sytuacja panujaca w miescie,powiecie,kraju ,Ty uwazasz to za wade mojej osobowosci-nic jeszcze nie dokonałem w tym ruchu a Ty mi juz i zarzucasz nepotyzm -logiki obserwatorze.

Gość_Wykluczony
        Zgłoś
        Odpowiedz

Masz racje Wykluczony,ale to jest za mało!argumentami nikogo z ekipy rządzącej nie przekonasz.Problem da się rozwiązać siłowo ale czy takich jak Ty czy ja będzie więcej?Starzy wyjadacze rządzą a nazwiska faktycznie te z czasów PZPR,zadne studia nie nauczą nikogo więcej niz to co ktoś wyniósł z domu,a wyrastanie w rodzinach komunistycznych dało doswiadczenie zyciowe,które dziś odczuwa cała Polska.Dobrze wiesz,ze w Solidarności są osoby,które nie przynoszą chluby temu związkowi a zbieraja pochwały.Ale bez względu na to kto ma jakieś przekonania,ludziom żyje się ciezko i tak dalej być nie powinno,dlatego wszyscy powinni uczestniczyc w tym proteście.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tylko

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 567

"Ja -uczestniczyłem w roli zwyciezcow nad komunizmem. CoTy osiagnałes".

Coś mi to przypomina:

http://www.youtube.com/watch?v=OraDJR7H4mg

Gość_var
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jest różnica miedzy uczestniczyłem a całe zwyciestwa nad komunizmem przypisac sobie.To ze nie wspołpracowałem z komunistami mam poswiadczenie Instytutu Pamieci Narodowej.

Gość_Wykluczony
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 569

Spotkanie 20.marca 2013rok godzina 12

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    1234 ... 262729313233343536
    Przejdź do strony nr
    61 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    Biuro Rachunkowe "Complex"
    Branża: Biura rachunkowe
    Dodaj firmę