Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

bardzo dobre postulaty !

Gość_olo
          Zgłoś
          Odpowiedz

Postulaty Solidarnosci pokazuja tylko jedno, jak bardzo mysla o wlasnych stoleczkach, bo rozmowy dotyczyly czego innego a jako przykrywke glosi sie co innego.

pismen
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 722

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

bylem na manifestacji w dn. 20 marca na placu wolności dzieki uprzejmości organizatorów miałem okazję zabrać głos , uwazam ,że manifestacja była dobra jedynym słabym punktem było złe nagłośnienie. Frekwencja jak na warunki ostrowieckie , jakieś 600 do 800 osób dobra. Bzdety osób piszacych , równiez na mój temat nie maja znaczenia.Przypominam Państwu Pismen to Pani Anna Śledzińska zwolniona redaktorka WiadomoSci Swietokrzyskich ,która za duże pieniądze wysługuje się lokalnej władzy na Forum Ostrowiec nr. 1.Ona zarzuca mi jakies przekrety jedynym moim uchybieniem było to ,ze prowadzac kiedys, stołówkę dla biednych rozliczyłem przyznana nam dotacje w ten sposób, ze uznałem do rozliczenia rachunki z data wcześniejsza niż przyznanie dotacji.Zapraszm wszystkich faktycznie aktywnych politycznie forumowiczów do wziecia udziału w najbliższej sesji Rady Powiatu dotyczyc ona będzie służby zdrowia i od dbedzie sie w najbliższy poniedziałek o godz. 15.00.Zapraszam w imieniu komitetu załozycielskiego stow. NASZ OSTROWIEC

Gość_SulekLeszek
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kupil Pan bajke od jakiegosc detektywa amatora i sie nia posluguje. Ale coz jaki dzialacz takie bajki. Populizm na pierwszym miejscu.

Oby tylko rzeczona Pani nie postanowila Pana zaprosic do sadu, bo Pana dlugi niewspolmiernie wzrosna.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

@pismen = Anna Śledzińska?! Panie Sułek, nawet Szaginian panu już nie pomoże!

Alexis
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 725

Przepraszam Cie kobieto-babo chłopie Który przyjał ksywe Pismen ze Cie wzywałem na bój w poscie z 21.02.2013r zatytułowanego ."Kim jest Pismen?Kto to jest?Jaki urząd sprawuje?.Bardzo mi przykro ale wierze Leszkowi Sułkowi,bo przeciez nie rzucał by oskarzen bez pokrycia,to sama czyni kazdy zalogowany internauta piszacy na tym forum.Czym kłamstwo grozi wiemy a tym bardziej sformułowania obrazliwe z szacunkiem do baby chłopa Pismena Tadeusz.S.

Wykluczony
                Zgłoś
                Odpowiedz

@Wykluczony: mnie tez jest przykro z tego powodu, ze wierzysz Leszkowi Sułkowi, który lubi sobie różne rzeczy mówić, lubi też drukować anonimowe ulotki chociażby po to, żeby potem wypierać się publicznie, że to on je wydrukował... a toż to woda na jego młyn. Że już nie wspomnę o latach gnębienia Szostaka i późniejszym lizaniu mu tyłka przed minionymi wyborami. Rzeczywiście, człek, który słów nie rzuca na wiatr...

Alexis
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Alexis nie pomawiam nikogo ja przepraszam ze chciałem walczyc z kobieta,musimy sobie troche ufac jesli podaje swoje nazwisko pan L.Sułek to on bierze odpowiedzialnosc za wskaznie nazwiska kobiety ja tylko przepraszam ze chciałem wzywac na pojedynek podobniez kobiete czyli babo-chłopa bo taką ksywe przyjał pismen ktory okazuje sie byc kobieta. Przeciez ja tego nie wymysliłem.

Wykluczony
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

@Wykluczony- interesuje mnie jak doszedłeś do takiego wniosku?

Alexis
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jak zawsze, wiedza prosto z magla.

pismen
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ale musisz przyznać, że wieczny PMS tłumaczyłby większość z Twoich 10-ciu tysięcy postów, hehe.

antares
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Prawo emeryta. Jedni lataja po sklepach inni tasiemcowe seriale ogladaja, jeszcze inni lubia czytac.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 737

Dla Alexis dla czego przepraszam Pismena:poniewaz wyzwałem go na pojedynek na dane osobowe : według mojej subiektywnej oceny jest to jeden z wice-prezydentów miasta lub wice starostowie a być może pan i władza powiatu Starosta Kałamaga. Dlaczego tak uważam zastanawiajace jest fakt obrony urzedów miejskich powiatowych,gminnych za wszelka cene-dlaczego tak to robi:nie widzi neopotyzmu,kumoterstwa,biedy społeczenstwa.Taka znieczulice maja Ci co sa usteru władzy .Zastanawiacie sie panstwo ze na kazdy temat Pismen udziela sie a juz najwiecej broni urzedow,parti bedacych u władzy w regionie Ostrowieckim. Czy ta obrona,gotowe odpowiedzi na kazdy temat -nie daja panstwu myślenia ze jest to człowiek władzy które ma przygotowane gotowe odpowiedzi i tylko je wkleja,dlaczego nie jest w forum Ostrowiakow gdzie moglibysmy z nim miec kontakt i dowiedziec sie kim jest.Wzywam Cie Pismen abyś sie okresił politycznie,powiedzial ,kim jestes.kogo reprezentujesz.To co wstydzisz sie swojego nazwiska ,ja Ci mowie kim jestem nazywam sie Tadeusz Stalewski, stań do walki na dane osobowe.

Wykluczony
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Nic mi Twoje nazwisko nie mowi, moje tez ci nic nie powie. A szyby sa mi potrzebne bo szkoda kasy na nowe.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 727

Wierz dalej daleko zajedziesz - moze nawet w to samo miejsce, jak sie kobitka w koncu zdenerwuje na Wasze pomowienia.

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 396

z jednej strony racja, nie wszystko jest zależne od lokalnych władz, ale moglibyśmy właśnie o tym rozmawiać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja myśle, że jak pogoda będzie taka jak dziś to wielu ludzi odpadnie, szczególnie starszych

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
1234 ... 1819212324 ... 33343536
Przejdź do strony nr
61 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę