Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 378

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Peowski Goebbels się odezwał.

Gość_buchacz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Pismen jako mój kolega i przyjaciel zostanie nawrócony tylko o tym nie wie jeszcze.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mireczku tylko konia nie bierz na demonstracje, bo nabierze zlych przyzwyczajen i bedzie na widok siana protestowal.

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

kazdy kto przyjdzie będzie mógł powiedzieć coś do mikrofonu czy tylko "liderzy"? ja to bym raczej wolał rozmawiać o sprawach miasta. I zima się zrobiła...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mirek a dlaczego powinien przemawiać Sułek a inni nie?ZobaczSułek dorwał sie do władzy i ludzi miał w nosie.Był radnym i posłem !Wtedy zaczął mówić to co prezydent i reszta.A może to on to nakręca?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 383

No, ZIMAAAAAA

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 384

Pismen mój konik się leni i bardzo pierdzi po zimie mógłby zaszkodzić manifestacji więc wolę przyjść z kolegami.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zapytam jeszcze raz, czy my "szaraczki" też będziemy mogli się wypowiedzieć?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jasne idź do organizatorów i zapisz się do wypowiedzi.Dostaniesz swoje 10 min.Jak się nie zgodzą przyjdź do mnie kupimy trąbkę i masz 100% gwarancji ,że będziesz mówił a my będziemy Ciebie słuchać.

mirek24
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale ten wiec będzie cały antyrządowy? czy można będzie protestowac też przeciwko biedzie w mieście i tych sprawach lokalnych?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

żarty,zarty,żarty-to wszystko na co niektórych forowiczów stać.WesołegoAlleluja.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 438

Przeciwnik-pociotek masz duże wiadomości o mojej osobie.

Tak byłem Solidarnościuchem w latach 1980-89 do odzyskania wolnosci.

Potem gdy działacze Solidarnosci zaczeli działac, nie rózniac sie od komunistow- sprzeciwiałem sie temu, za to spotkała mnie wykluczenie ze zwiazku Solidarność.

Na dzisiejszy dzien nie ważne kto jakie ma poglady polityczne łaczy nas jeden cel-rozbicie sił zła jaki reprezentuje dzisiejsza władza Ostrowca tj. PO,TOS,SLD.

NIgdy nie było w miescie takiego bezrobocia kumoterstwa,neoptyzmu władz.

WSzyscy co sa usteru władz w powiecie miescie sa zwiazni z kierownicza partia narodu PZPR- to wina Solidarnosci ze nie siedza w wiezieniach.Dlatego wklejam 2 załaczniki co mnie łaczy z dzisiejsza Soldarnoscia.

Uwazam za dobry ruch zwiazku ze Solidarnosc pomaga w protescie 20 marca godz 12.

Tak dalej byc nie moze nn jesli nadal nie zmieni sie postepowanie władz zostana tylko ruchy rewolucyjne, mówi to człowiek ktory do dzis uwazał pokojowe zwyciestwo Solidarnosci nad komunizmem za najwiekszy wkład Polski w historie świata.

https://zalacznik.orange.pl/06/d203/001.bmp?o2=394183&wid=1414&p=3&t=IMAGE&st=BMP&ct=QkFTRTY0&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=136343092550672203&sid=a2bd9268d45ef2be5b4ecae5376486e7

https://zalacznik.orange.pl/06/d203/002.bmp?o2=394183&wid=1414&p=2&t=IMAGE&st=BMP&ct=QkFTRTY0&POD=1&type=NORMAL&zalf=Nowe&tsn=136343092550672203&sid=c5aeff1c37ecfd1674ef89908a8984be

Gość_Wykluczony
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 389

CHCEMY Pracować chcemy godnie żyć nie chcemy konfliktów pokoleń bo do tego doprowadzacie jedni pracuja na emeryturach inni na chleb nie mają , są tacy co pracują na kilku etatach jak tak można gdzie władza kontrola na takie bezrobocie taką biedę//

Zasiłki dajace ludziom ,,przetrwanie potrzebne od zaraz // od państwa albo praca od zaraz i płacą za nią nie grosze i wyzysk ile się da ...Ocknijcie się ludzie

Gość_pola
      Zgłoś
      Odpowiedz

sprzedali i sprzedaja kraj-zasilki dla ludzi bo jesli nie dacie w tym kraju poleje sie krew,wczesniej czy pozniej do tego dojdzie-nie liczcie na to ze sie wam upiecze i tak juz dlugo jestesmy cierpliwi

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zobaczcie jak nas niszcza i smieja sie na imprezach w zywe oczy.Jakim prawem ustalaja sobie kominowe pensje i nagrody,premie. Ta wladza zrobila sobie panstwo dla siebie,o nas zapomniala-najwyzsza pora powiedziec stop

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ale czy rząd usłyszy o strajku w Ostrowcu, no może w statystykach. ja to się martwie o Ostrowiec

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 395

Dajcie pozyczki bezzwrotne ludziom-to sami pozakladamy firmy,bo mamy na to pomysly -tylko nie ma z czego wystartowac

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 393

"organizatorzy twierdzą, że protest nie będzie wymierzony w lokalne władze.

- Liczymy na to, że poprzez działania ogólnokrajowe i w naszym mieście, doprowadzimy do tego, że wreszcie ten rząd, któremu nie zależy na sytuacji pracowników, zostanie zmieniony- mówi.- Ten wiec jest też po to, żeby pomóc takim gminom jak Ostrowiec. Co prawda władze miasta niewiele robią, by pozyskiwać nowych pracodawców- inwestorów, ale wiadomo, że są sprawy od nich niezależne."

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130315/POWIAT0107/130319270

pismen
      Zgłoś
      Odpowiedz
1234 ... 1718202223 ... 33343536
Przejdź do strony nr
61 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -