Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum oraz posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.”.
    • Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Ach te twoje wytarte slogany . Jakoś na forum nie widzę zbyt wielu zwolenników PIS tylko ludzi niezadowolonych z wielu powodów . Tylko ty ich segregujesz w sposób , że jak nie są za PO to muszą być z Pis , a tu tak nie jest , bo rozumni ludzie widzą , że na scenie politycznej nie ma żadnej partii na , którą warto zagłosować . Ślepym trzeba być , żeby nie widzieć , że tylko ty masz jakieś korzyści z wychwalania obecnej władzy .

Jeśli chodzi o mnie to głosowałem na twojego idola , bo jak zobaczyłem jego expose to byłem zachwycony . Pomyślałem , że jak z 10 najważniejszych tematów w czasie trwania jednej kadencji wykona w stu procentach tylko dwa , a trzy rozpocznie , a pięć pozostałych nie zrobi to będzie super gościem , a ja i społeczeństwo będziemy zadowoleni , bo w końcu Donald nie jest super-menem i wielu rzeczy nie przewidzi . Teraz leci druga kadencja i co zostało wykonane w Szczawiolandzie ? Nie będę o tym pisał , bo merytorycznej dyskusji nie podejmiesz . Nie zagłosuję już na Donka i jego skarbnika Vincenta , ale również nie zagłosuję na nikogo . Na wybory pójdę i unieważnię swój głos .

Gość_poloczek
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 701

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Poloczek 19:13,masz racje.Obecnie w Polsce nie istnieje ZADNA partia na ktora mozna byloby oddac glos.Ja mam serce po prawidlowej stronie czyli lewej;).Lecz prawdziwa lewica w naszym kraju nie istnieje,to co zostalo to "lewica" kawiorowo-kanapowa.PO z Donaldem Tuskiem na czele,ktory twierdzil ,ze nie bedzie kleczal przed "sukienkowymi" a jednak zostal ich podnozkiem oraz PiS i plankton polityczny.

Gdyby PiS przestal sie podniecac katastrofa lotnicza, eliminacja katynska,obludnymi katolickimi mediami albo klasyfikowaniem kto byl a kto nie byl bandyta 100 lat temu,to jest to partia,ktora w tej chwili najbardziej upomina sie o intersy klasy pracowniczej.

martik
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 703

Odp.: Ostrowiec wychodzi na ulice - 20 marca 2013 r.

Z programem rodem z MEL.

pismen
    Zgłoś

No tak to jest na forum co się napisze niewygodnego to jest wyłączone - żenada .

Gość_poloczek
      Zgłoś

Dlatego ja wszystkie watki czytam razem z wylaczonymi postami.

martik
        Zgłoś

Tez zawsze czytam to co mroweczki wylaczyly.

pismen
          Zgłoś
W tym wątku znajduje się 1 post, który oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -