na mieście???????? rewolucja w imię jaro sława i kibolskiego nacjonalizmu. Do Mc Donalda drogie nieroby.
Pismen ty naprawdę jesteś ograniczony.
Nie wierzę, że wyjdą na ulicę, a jeśli tak - to kto??
ja wyjdę bo wstyd że jestem bezrobotnym młodym człowiekiem wstydzę si tego --moja firma ,,padła,, zniszczona została a ja jak pies latam za pracą i gówno mam
Ja też wyjdę, nie mam nic do stracenia.
gorzej jak beda do ciebie strzelać
jak kazdy tak bedzie myslal jak ty to nic sie nie zmieni w tym kraju.
Jeżeli mieszkańcy tego miasta to Ostrowczanie a nie Ostrowiacy...to również przymiotnik ostrowiecka beznadzieja jest niepoprawny bo według ciebie językoznawcy wielkiego (raczej od siedmiu boleści) powinno być ostrowczańska beznadzieja...Gratuluję dobrego humoru i do zobaczenia na ulicy 20 marca 2013 r. drogi ostrowczaninie...
To nic wam nie da. Robicie z siebie tylko pajaców a rząd i tak z was się śmieje. Nie zmienicie tego kraju na siłę i nie wymusicie na władzach tego, by cokolwiek się zmieniło. Pozostaje nam tylko czekać na lepsze czasy
To wejdz do schronu i czekaj
Protest przeciwko rządowi jak najbardziej tak,ale również przeciw samorządowej sitwie.
To co mamy siedzieć na d... cicho i dawać przyzwolenie na to co się z nami wyrabia????
masz chłopie racje -dudkają cię z każdej strony,należy wyjść na ulicę ,dojść do stolicy ,obalić rząd Tuska ,przejąć władzę ,zmienić kierunek gospodarki NIE BAĆ SIĘ !!!!!!!!!!! bo Cie zjedzą z kopytami ,jak sie obudzisz za pózno
racja, miarka się przebrała, jeżeli swoich obywateli traktuje się jak śmieci
A może by tak zacząć od miejscowych mafii POLITYCZNO-GOSPODARCZYCH, które sprawiły że m. innymi w hucie jest jak jest. Idą wybory - zastanowić się KOGO WYBIERAM - BO NIKT ZA NAS TEGO NIE ZROBI. NIE POZWOLIĆ SOBIE MALOWAĆ OCZU NAIWNYMI HASŁAMI I KIEŁBASKAMI PRZEDWYBORCZYMI.
PAMIĘTAJ W ŻYCIU NIC NIE MA ZA DARMO. NIE POZWÓL WYRĘCZYĆ SIĘ Z MYŚLENIA - BO TO CIĘ/NAS DROGO KOSZTUJE.
Oczywiście każdy oferuje lodówki w rożnych przedziałach cenowych, co przekłada się na klasę energetyczną, jakość wykonania, funkcje i ergonomię użytkowania. Nasze zadanie polega na znalezieniu kompromisu między własnymi wymaganiami a ofertą producentów. Przy jednoczesnej trosce o zawartość portfela.
Polecam
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Jak wyjadą na taczkach z gnojem to się śmiać przestaną.
jestem za !! udało się w Bułgarii, w Portugalii w protestach wszystkich miast uczestniczyło 1,5 milona osób gdzie bezrobocie jest rzędu 17 % a u nas ile jest ? ^^
a pismena nie słuchajcie jego rola to studzenie i słodzenie ala tvn style and 24