Wicie - patrzycie, dobra szkola staromowy zaborowej.
Lepsze to niz mowa bełkot rządu PO.
żydokomuna odchodzi razem z toba do lamusa pismen
I oto znowu mamy "pismaka"i ten znany bełkot.Ktoś napisał"były nauczyciel na emeryturze"-to nie moży być prawdą,bo emerytury nauczycielskie są niskie /nie piszę o dyrektorach/.Pozatym nauczyciel to człowiek myślący i umiejący wyciągać wnioski.No,czy ona/nie ważne/ma się dobrze.Jest arogancki/a/jak nasza władza,umie doradzić "zamiast szczawiowej-barszcz z ziemniakami".Zyczę wobec tego,aby na Wielkanoc miał ten barszcz,makaron/z darów/,budyń/z darów/,ryż i inne produkty,które zbierają po marketach.A w przyszłości emeryturę 500 zł
jakie to zmiany?
Ten organizator Stalewski na pewno Soldaruch był w 1980 roku w OSM,potem w hucie OPRK,Kafar,WPEC po93 słuch o nim zaginał
Winni sa wszyscy co chodza pod krawatem
Nie piszę na forum,bo posty znikają i zostaja jedynie słuszne pismena
Wszystkie siły polityczne POpierające ten rząd zrobią wszystko by zniechęcić ludzi do tej demonstracji.Partie polityczne-PO,PSL,SLD,RP a po ostatnim głosowaniu dołączyła do nich Solidarna Polska zrobią wszystko by rząd Tuska trwał jak najdłużej(bo wyliczone partie pewnie cpś z tego mają!).Nie dajmy się anipulować prowpkatorom!Protest jest potrzebny i powinien się odbyć.
A nie lepiej byłoby zwrócić uwagę na tym proteście na sprawy Ostrowca? Władze miasta chcąc nie chcąc to usłyszą, a władze państwa niekoniecznie. Na strajk przeciw rządowi to lepiej jechać do Warszawy.
Ostatnio rozmawiałam z osobą związaną z poglądami Pana Sułka.I o dziwo usłyszałem,że Pan Sułek jest liderem i nie zamierza się włączać w tą manifestację.Myślę ,że Pan Sułek myli się bo aby pokonać Ostrowiecki układ potrzebni są sami liderzy aby się zjednoczyli.Powinien przemówić w manifestacji.Powinien być dopuszczony do głosu.Tylko pytanie czy chce?
Już miał swoje 5 minut
Kategorycznie nie