Pismen ale mnie rozbawiłeś. Uważasz, że jak ktoś krytykuje obecny rząd i uważa że jest on zły to NA PEWNO jest to ktoś z PIS'u. Jesteś bardzo ograniczony umysłowo. Może lepiej, że siedzisz na tej emeryturce. Jak pomyślę, że ktoś taki mógł być nauczycielem to ciarki po plecach mi przelatują..
Pewnie zabrakło wysokotłuszczowego mleka tylko nie UHT albo może ryby nie biorą.
organizuja sie ludzie a ci goscie tylko probuja cos ugrac i chca sie promowac
To tak samo jak z "peło". Dopiero po tym jak się dorwali do rządzenia ludzie się skapnęli co to za goście są :)
jest dobrze po co kombinować?
Zbudujmy kolejną piękną hale widowiskowo-sportową wcale nikomu niepotrzebną ,a dla bezdomnych i głodnych dzieci niech szykują już dołki na cmentarzu.
zgadzam sie z toba pismen czy ty juz niewiezysz ze cos sie zmieni?
tak czy siak ja zgłaszam swoją skromną osobę na 20 marca 2013 roku godz. 12.00 na rynku , dwu lufówka wyczyszczona-sprawna, 3 granaty zaczepno -obronne-sprawne-zabezpieczone. Maska p-gaz -spakowana-sprawna. Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie :). do zobaczenia 20tego !
i to jest podejscie;)popieram
Ostrowiec 20 marca,Warszawa 23, Śląsk 26 nareszcie coś się ruszyło.
Zmiany, ktorych ja oczekuje nie sa najpopularniejsze, wsrod milosnikow dostawania z cudzej kieszonki.
Miłośnicy dostawania z cudzej (bo naszej kieszonki) : marszałkowie, prezesi spółek sportowych ministra sportu, urzędasy kancelarii sejmu i jeszcze spora kupka ludzi skupiona wokół aparatu władzy. :)
Jesli chcesz rzadzic to rzadz,ale rzadz tak zeby i drugiemu czlowiekowi bylo dobrze,a nie tylko tobie-do tej pory jest wlasnie tak ze patrzycie tylko na siebie-WARA OD KORYTA
Za wsiasz tych wszystkich darmozjadow