tu przydala by sie rewolucja a nie kolejna ekipa od pustego
Ale pogadać można od tego nikt nie umarł.A to pisze pismen nie należy brać na serio on musi się wygadać,a że pisze bzdury to inna sprawa.Te jak to pisał "baraki"stoją do dziś i niejeden z "wielkiej płyty"zamieniułby się na ten "barak"z cegły.Zyłam za komuny i teraz też mi sie udaje przeżyć/z biedą/i jak porównam to jednak wtedy było lepiej niż w tym "drapieżnym"kapitaliżmie.Nie dziwie się tym,którzy pracują np.w Anglii i nie chcą tu wracać i tam chcą mieszkać na stałe,bo za pracę płacą tyle,że można nie tylko godnie żyć,ale i odłożyć/co u nas jest niemożliwe/.Walczmy o takie warunki,ale wybierajmy rozsądnie w wyborach tak do parlamentu jak i rad miejskich.Usunąć tych dorobkiewiczów i nie dać im szans!
Marsz jest przeciw polityce obecnie rządzących i wszyscy którzy są niezadowoleni z tego co się dzieje w Polsce.WSZYSCY bez podziału na partie i stowarzyszenia.Różnej maści pismeni już atakują i wmawiają nam kto może być ,a kto nie.BOJĄ SIĘ!
tak marsz jest przciw polityce wiec ci wszyscy co chca ugrac jakis kapital polityczny powinni zostac w domu politycy coraz czsciej budza agresje
Wszystko co sie dzieje zwiazne z zoorganizowaniem protestu,beda informowani internauci na łamach tego forum a także innych.Dzis nawet diabłu nalezy podac reke,aby odsunac od wladzyPO,TOS,SLD.To ze wspolorganizatorem jest Solidarnosc swiadczy tylko dobrze o tym zwiazku.Problem tożsamosci protestu rozstrzygnie czas jak bedziemy tworzyc stowarzyszenie na dzisiejszy dzien Ruch 20marca nie ma mozliwosci legalnej działalnosci-protest w ich wykonaniu byłby nielegalny-jeszcze nie posiadamy osobowosci prawnej.Dlatego do organizowania protestu sa osoby z SOlidarnosci i czynnik Społeczny.Przeciez nie podejrzewacie mnie wykluczonemu ze zwiazku w 1993 roku za PSS Ostrowiec ciągot Solidarnosciowych .Dzis z Solidarnoscia łacza mnie tylko korzenie. Jestem socjalistą Wszyscy co przyjda na Rynek ,Plac Wolnosci mile widziani.
Dlaczego jako członek komitetu organizacyjnego dopuszczasz możliwość promowania się polityków na manifestacji.Chodzi o Pana Zbigniewa Dudę Radnego Miasta Ostrowca.Co powie? Nic nie mogę ale jak nas wybierzecie to...............To co?
Żadnych polityków. Władzę musi przejąć lud! Politycy ze swoimi obietnicami niech idą na szczaw i mirabelki!
Mirek jak to inaczej mozna było załatwic,oni tez sa przeciw tej władzy.Uwazam to jest moje osobiste zdanie czym nas bedzie wiecej tym lepiej cel nas łaczy nie dzieli.Nawet grupy niszowe sa dopuszczalne,wszystko co łączy,powinno ,przyjsc na protest.Dla nas Ruchu 20marca czynnikiem ktory powinnes brac to jest to co zostanie z tego protestu, jak mozna sukces-uwazam ze taki bedzie przełozyc na stowarzyszenie powstałe z protestu dla tego na dzisiejszy dzien nalezy sie łaczyc ,czas powie ze na pewno pójdziemy inna droga niz Solidarnosc ,PiS.
Inna droga z Solidarnoscia i PISem pod raczke. Dobre sobie.
Lepiej z nimi niż z platformersami-platfusami obywatelskimi.
Pismen to przykład niedowidzącego, który nie widzi już innych odcieni a tylko czarne i białe. Świat to nie tylko dwie opcje i dwa kolory.
"oni tez są przeciw tej władzy" byłem i widziałem,że są zorganizowani ale jeżeli wy dacie ciała/nie solidarność/ a mieszkańcy na coś liczą to was wykluczą jajami i twoje chodźmy razem wyśmieją przy wyborach.Pan Zbigniew Duda jest dobrym człowiekiem ,ale za każdym razem słychać ,że on nic nie może.Jest politykiem i Radnym Miasta i może czas aby wybrał protest i złożyć mandat Radnego i przyłączyć się do mieszkańców albo polityka.Mnie się to nie podoba i rozmawiam z mieszkańcami mają to samo zdanie.