Sąd Okręgowy w Kielcach utrzymał w mocy zasadniczą część wyroku skazującego Piotra M. za spowodowanie wypadku drogowego, w którym zginęło pięć osób, prowadzenie pojazdu w stanie nietrzeźwości i posiadanie narkotyków. Kara łączna została złagodzona z 14 do 12 lat i 4 miesięcy pozbawienia wolności.
Taka jest sprawiedliwość w Polskich sądach.Zabije tyle osób i siedzi 12 lat, zabije jedna osobę i też 12 lat.Polski cyrk?
I to przez narkotyki,a nie nie z własnej winy.Mordercy drogowi naćpany i pijani.
I to są polskie sądy . Mam nadzieję że o ile istnieje piekło to będzie w nim 70 % sędziów i 99 % adwokatów papug . Daj Boże
Prawo przewiduje 12 lat za to. Dostał max. Trzeba zmienić prawo.
Dożywocie
14:46 a jak gość od trumny na kółkach dostał tylko dwa lata za 2 kobiety niewinne? A co powiecie o zamordyzmie panującym tu na forum i grożenie wezwaniami? To też są groźby karalne jakby nie patrzeć. Ale za wpis na forum 2 lata a za zabicie dwóch kobit też 2? Trzeba zlikwidować tą patologię. A mi jak znowu groził typ na fb to kazali zablokować nawet nie chcieli tego czytać. Bo politycy to zło z jakiej by opcji nie byli i te wszystkie ustawy to porażka. I oby w piekle było 99% sędziów 99% papug i 100% polityków takie moje zdanie. A ryba psuje się od głowy jak to ktoś mądry kiedyś powiedział.
14:46 a jak gość od trumny na kółkach dostał tylko dwa lata za 2 kobiety niewinne? A co powiecie o zamordyzmie panującym tu na forum i grożenie wezwaniami? To też są groźby karalne jakby nie patrzeć. Ale za wpis na forum 2 lata a za zabicie dwóch kobit też 2? Trzeba zlikwidować tą patologię. A mi jak znowu groził typ na fb to kazali zablokować nawet nie chcieli tego czytać. Bo politycy to zło z jakiej by opcji nie byli i te wszystkie ustawy to porażka. I oby w piekle było 99% sędziów 99% papug i 100% polityków takie moje zdanie. A ryba psuje się od głowy jak to ktoś mądry kiedyś powiedział.
Trzy psy pogryzły człowieka który zmarł i mówili w telewizji,ze właściciel może dostać bawet dożywocie,a tu facet uśmiercił 5 osób nie przez przypadków wypadek a z własnej winy naćpany i pijany i dostał 12 lat.
Układy, ukladziki
Trzeba było znaleźć świadków, że wykrzykiwał coś na Owsiaka. Byłoby srogo.