niedługo ostatki,gdzie można iść ze znajomymi zeby dobrze zjeść i potańczyć nie chodzi mi o dyskoteke.
Miałem iść do Regasy ale dowiedziałem się że gra Balanga a mnie ten zespół nie odpowiada więc szukam dalej.
POLECAM-super jedzonko i zabawa,wielkie plusy dla obsługi:))
Jakie znowu ostatki ??? Andrzejki chyba... Ostatki są na koniec karnawału czyli w lutym.
powaliło juz tych ludzi z tym adwentem, malo wam postu przed wielkanocą ? teraz juz nie wolno imprezowac w grudniu to i andrzejki katofani przerobili na ostatki...co sie dzieje z tym krajem.
Gościu 20:59 o co Ci chodzi? Adwent był zawsze, zresztą tak samo jak i andrzejki. W adwencie nigdy nie robiło się hucznych zabaw(oczywiście nie dotyczy to ateistów). Natomiast ostatki to zupełnie inna bajka. Nazwa wzięła się stąd, że kończą one karnawał. Tak czy siak, nie ma się czego czepiać bo po jednych i drugich zaczyna się okres, w którym nie powinno się bawić. Dobrze, że on jest, bo później jest większa frajda. Kto tego przestrzega, wie o czym mówię.
W sferze Andrzejki są bodajże 24.11 w sobotę.Czy coś później będzie tj. 30.11 to nie wiem,nie pomogę.
Macie jakis ciekawe propozycje na ostatki i walentynki w sobote? JAKIS FAJNY LOKAL?