Dlaczego godzicie się na marnowanie pieniędzy na niekorzystne remonty,podpisujecie listę nie zapoznając się z tematem,jedna osoba bez żadnych uprawnień robi z wami co chcę.Obecnie wyrzucicie osiemdziesiąt jeden tysięcy na drogę do śmietnika, a wystarczy aby wiata śmietnikowa wróciła na dawne miejsce!!!!!!!!!.
Trzeba się orientować w rozwiązaniach lub spłacać zaciągnięte kredyty,jak nie ma należytego nadzory to naciągacze działają, a póżniej nikt nie pamięta dlaczego tak drogo!!!!!!!
Na Stawkach do tej pory płacimy za nieprzemyślane inwestycje, latają i zbierają podpisy a nie informują o konsekwencjach i zadłużaniu wspólnoty ,firmy też mają ceny z kosmosu , a przedstawiciel wspólnoty w waszym imieniu podpisuje umowę bez poparcia fachowców.
Duża tendencja do wyszukiwania roboty zaprzyjażnionym firmom bez funkcji przetargowej, a resztę już wiadomo....
to co wy macie do gadania skoro aż taki problem z krętaczami macie?
Sprawdziłem , i rzeczywiście naciągają mieszkańców z szóstki!!!!!!Brawo pani nauczycielko.
Mało samodzielności w wspólnocie,dlatego będą was doić.........
Nie słuchać wariatki, niech sadzi kwiatki,odda pieniądze,bo Ja tu rządzę.
Komuna w postaci sowieckiej pedagog tak wygląda , jw.!!!!!
Oddaliście głosy na listę zgadzając się na pokrycie wygórowanych kosztów budowy drogi z której nie będziecie korzystać,kto z was ze wspólnoty wcześniej przeczytał kosztorys?Jak barany idziecie na żeż,są tańsze rozwiązania lecz wy ślepo wierzycie w bajki ,zlikwidujcie najpierw zadłużenie w które też jesteście skutecznie wkręceni.WYWALCIE KOŁSUTOWĄ!!!!!!!!!!kosztorys do wglądu w OTBS!!!
Główny grzech mieszkańców to brak zaangażowania w sprawy, które ich dotyczą. Komuna nauczyła ludzi, ąe ktoś za nich mysli, ktoś wydaje pieniadze i ktoś rzadzi. O ile wtedy trudniej było o korupcję to dziś pieniadze leżą i czekają. A wy jak to wcześniej ktoś okreslił "barany" podpisujecie wszystko co wam ktoś zaproponuje. Czytać i mysleć. Myśleć i czytać. Nic nie ma darmo. Pamiętajmy i nie dajmy się robić w .....))
Stanowczo popieram stanowisko,aby pilnować własnych inwestycji, mówią że nie będziemy płacić bo pieniądze będą z funduszu remontowego,ALE FUNDUSZ REMONTOWY TO NASZE PIENIĄDZE.Wystarczy złożyć sprzeciw na piśmie i rozważyć kto was okrada.