Witam, mieszkam na przeciwko bloku nr 6 i ostatnio pod tym blokiem sa ciagle przesiadywania mlodych ludzi. Nie zawsze zachowuja sie odpowiednio. czy ktos ich zna ? nikomu nie przeszkadza ich zachowanie i przesiadywanie tam?
Może za dużo przesiadujesz w domu?
A może bardziej przeszkadza to, że świdrujesz przez okno jak monitoring miejski 24h na dobę i później wypisujesz różne brednie o nich na forum?
narkomany alkoholiki jedne, na milicje zapodam
normalni mlodzi ludzie nie spedzaja czasu wolnego pod klatkami. Zwyczajnie nie maja na to czasu a jesli maja to wola ten czas spedzac w sposob bardziej dla nich pozyteczny.Z obserwacji dlugoletnich wiem, ze to źle rokuje na przyszłość.To nie PRL Wtedy nie bylo wyboru
Teraz jest ale widocznie nie dla wszystkich.W sumie darmowy monitoring:)
jak toto ledwo czytac umie to co sie dziwic
niektorym wszystko przeszkadza juz zapomnieli jak sami siedzieli pod blokiem oczywiscie nie popieram wulgarnego zachowania
Gościu z 18:44 kto siedział to siedział - byli tacy co nie siedzieli.
no nie siedzieli jak znajomych nie mieli i z domu nie wychodzili...
społeczniaki które się dopiero wprowadziły maja problem ,tak tu było od zawsze i tak bd ,ludzie mający po 30-60 lat piszą sobie na internecie o przesiadywaniu żałosne co to ma być wgl bez jaj nie macie co robić ?? ,widać ze głosowaliście PO ,za komuny było inaczej teraz jest inaczej ....
Wróć do "gimbazy", bo z daleka pachniesz "młodym, wykształconym", urodzonym po 1990 roku :]
Gościu z 21:34 żałosne to jest przesiadywanie pod klatkami z browarem w ręku!Komunę czas pożegnać.Czas na zmiany. Jakby wszyscy tak myśleli jak Ty to bylibyśmy na drzewach!
to ze tak bylo "od zawsze" nie znaczy ze bedzie cały czas - teraz straż miejska sie za was tam wezmie
jednym przeszkadzają,młodz a niektórym stare ropuchy siedzące na ławkach cały dzień nie wiadomo co gorsze? Ja osobiście zlikwidowała bym ławki i było by po kłopocie
Mieszkam akurat w 6-tce i nie ta przesiadująca młodzież jest tam najgorsza. Mi bardziej przeszkadza Pani A...... jej goście, libacje i awantury. Niestety takie są uroki mieszkania w blokach.
Proponuje zgłaszać na Policję lub straż a nie na forum dyskutować jeśli jest problem to do odpowiednich służb kieruje.
a co to znaczy" Nie zawsze zachowuja sie odpowiednio."? piją alkohol czy może są weseli i śmieją się głośno co Tobie może przeszkadzać-sprecyzuj swoją opinię,przemyś i jesli są jakieś wykroczenia zadzwoń do odpowiednich służb.
ja mam takie dziewuchy pod klatką co się śmieją i są wesołe , a cieszą się np. z tego jak jedna do drugiej mówi ty k**** j**** ty dz**** to dla nich jest zabawne świeżo po gimnazjum są