Miał być wątek o p. Organistce a jest o organiście, który DOBROWOLNIE zrezygnował. Czy sam o sobie pisze bo teraz mu żal a nie wie jak wrócić?
Ale do błędów trzeba się przyznać i UMIEĆ za nie przeprosić.
marian zaczął wątek, nie pierwszy i nie ostatni na temat Pułanek. Ao co mu chodzi, nie wiemy i nie chcemy wiedzieć. marian, obserwujemy cię...
Nie wiem co zrobic mam bardzo chora tesciowa ona bedzie chowana w szewnie bo tam ma grub sklerotyk zabrala mi polowe zdrowia i obawiam sie ze przy spiewie Tadeusza to babsko morze zmartwywstac
Dajcie spokój p. Tadeuszowi sam jest w żałobie - zmarła mu żona.
To prawda-to jedyny człowiek na tej parafii.Może jest ktoś komu bardzo zależało żeby odszedł. Przez swoją skromność i lojalność do kościoła musi teraz czytać te głupoty na swój temat.Winni się tłumaczą.Pan Patryk odszedł z godnością.
Ale dlaczego piszesz że komuś zależało żeby odszedł? Przecież sam się zwolnił.
Pan Patryk odszedł z godnością i wielką szkodą dla parafii.Bardzo nam go brakuje.
Tak, Pan Patryk odszedł w opinii świętości!
Ludzie, skoro organista Wam przypadł do gustu, uważacie, że powinien zostać, że dzieje się coś złego, to zamiast pisać na forum, udajcie się do proboszcza i zażądajcie wyjaśnień. Pozdrawiam!
Proboszcz wszystko wyjaśnił na ogłoszeniach w niedzielę. Co tu jeszcze wyjaśniać? Patryk chyba sam ten wątek nakręca żeby być w centrum zainteresowania :)
Nie wiem, nie moja parafia. Napisałem tak, bo widzę, że ktoś nie rozumie sytuacji, i zamiast pójść do proboszcza by wyjaśnił (indywidualnie jeżeli taka wola, parafianin ma do tego prawo), zamiast pisać na forum i bić pianę. Być może sam organista tu pisze, tego nie wiemy...
Proszę tak nie obrażać Pana Patryka.
Nie ma tu żadnych obraźliwych postów.
Mędrcu - GalAnonimie! Zamiast judzić jak Judasz, to byś zrobił trochę wysiłku umysłowego i przeczytał wypowiedzi monologu - Patryka. Sam udaj się do proboszcza, to ci wyjaśni czy nie robisz coś złego pisząc swoje wywody na tym forum. Może to ty jesteś jego duchowym guru tego całego zmieszania? Pomyśl - myślenie nie boli! Pa!
Jak oceniacie organistkę po ponad miesiącu grania ?
Na pewno p. Wiesia to czyta i bardzo się przejmuje ;)
Przez te jej "śpiewy" chodzę na msze do parafii .św. Michała
Ona śpiewa strasznie ,byłam tydzień temu na pogrzebie to była tragedia.Organy sobie ona sobie .