firestone winterhawk 2 evo - mega opony mam na 3 autach może troche wyższa cena ale można poszukać w necie i taniej kupić
nie ważna firma ważne zeby byly nowe, bo stare to niemiec przeznaczyl do utylizacji a polaczek bedzie tlukl jeszcze 10 lat az wyjda druty
Na zimę można kupić nadlewki. Ja kupiłem PROFILE i jak na razie 3 sezon i bez problemu. Wysoki bieżnik i duże przestrzenie dzięki czemu nie zakleja się tak szybko śniegiem. Nie odkształcają się, bo nie ma kłopotów z wyważeniem.
Na takie letnie bym się nie zdecydował z obawy, że temperatura może zrobić swoje.
użytkował ktoś opony bieżnikowane markgum
Mam dębice i z tego co widze to zachodnie wysiadają,robimy te same km z kumplami,oni mają niemieckie a ja nasze i ich opony wyglądają jak po rajdzie dakar a moje są jak nówki,tylko moje kosztowały 1/3 tego co ich,polecam ale kupujcie tylko nowe
A gdzie lepiej kupić - w Internecie czy bezpośrednio w sklepie?
Z tych trzech chyba Kleber, aczkolwiek podobno mają tendencje do szybkiego zużywania się (czas robi swoje)
nadlewki maja zregenerowany bierznik a druty nie...więc moga wyjsc druty albo popekać i kraksa gotowa