Używane Opony zimowe 175 65 14 gdzie kupić w Ostrowcu
widziałem takie oponki 2 letnie w wulkanizacji w Rżuchowie
Myślę, że najdziesz na Siennieńskiej (niedaleko Nic Nowego).
mam takie do sprzedania - kontakt automoto.uslugi@vp.pl
mam takie do sprzedania - kontakt automoto.uslugi@op.pl (poprawny adres e-mail - @vp.pl jest nieprawidłowy!!!) - przepraszam za pomyłkę.
Ja mam całe 4 koła z takimi oponami około 6mm bieżnika. Oddam za przyzwoite pieniądze. Posiadam tez koła 185/60/14 bieżnik 6-7mm. Rozstaw otworu w obu to 4x100. Otwór centrujący w jednych 56,6 w drugich 58,1 tel.606894809
175 14 taka opona przecież kosztuje grosze, nie wiem co byście zrobili jak trzeba by kupić komplet 225 17 gdzie cena jednej opony jest większa niż komplet takich popierdułek. Może lepiej nadlewki bo pytać o używaną 175?? porażka
ble ble... co to za porażka pytać o używane opony ,dużo osób tak kupuje ja też jestem zainteresowany tym rozmiarem
gacie używane sobie kupcie biedaki jak was nie stac na utrzymanie auta :)
jak kupują używane auta to i opony też można kupić taniej użwane
Akurat z tym się nie zgodzę, mówię jeszcze raz to tak jakbyś gacie używane kupił, bieliznę w sensie. Tu chodzi o czynne bezpieczeństwo Twoje, Twojej rodziny i innych użytkowników dróg a więc jak mnie nie stać na opony nowe to nie kupuję auta, a opony które wyrzucił niemiec się nadają tylko do UTYLIZACJI (no bo z jakiegoś powodu je wyrzucil)
a ja uważam że 2-3 letnie opony używane warto kupić
nowa 14" to tez koszt ok. 140zl/sztuke wiec nie kazdego stac na kupno nowych 4 a za rok np kupno 15" bo zmieni samochod