Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Opony

Ilość postów: 4 | Odsłon: 400 | Najnowszy post
  • Opony

Witam mam pytanie czy może orientuje się ktoś z was gdzie mogę kupić opony do dzieciecego wózka? Na allegro patrzyłam ale nie ma takiego rozmiaru . Wózek nie był kupowany w Polsce .

Gość_Emilia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Opony

jedź tam gdzie był kupiony i nie zawracaj dupy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

chyba przesadnie lecz prawdę napisał Ci gostek o4:12,skoro na allegro nie ma to trzeba do żródła dociec ,nikt nie sprowadzi z Chin czy innego Bangkoku czy Sydney 4 oponek na których nic nie zarobi bo są to niezbyt drogie rzeczy.Coś Ci podpowiem w tej sytuacji skutecznego a będziesz zadowolona,pod warunkiem ,że Twój partner ma co nieco pojecia o majsterkowaniu.Miałem podobną sytuację z bardzo lekką taczką ogrodową służącą mi przy koszeniu trawnika.Należy kupić piankę (styropianową ) w aerozolu,z kółeczka z którego zeszło powietrze wywalić wentyl.Przygotować sobie zatyczkę zamiast wentyla ja wykonałem ją kawałka drewna.Zamiast powietrza wpompować ten aerozol,gdy oponka będzie twarda,błyskawicznie odstawić aerozol a wentyl zatkać kołeczkiem,odstawić kółeczko na kilka godzin aż styropoian stężeje.proponuję ten zabieg wykonać we wszystkich 4-ech kółeczkach i masz dożywotni spokój z problemem przebitego kółka .Dożywotkę traktuję jako długość żywota gumy okalającej kółeczko,Twego wehikułu dziecięcego,dobrej zabawy życzę,efekt 100%...sprawdzony osobiście.

Gość_mirek w
        Zgłoś
        Odpowiedz

lub skrobnij coś na meila,podpowiem więcej robert-land@wp.pl

Gość_mirek w
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -