Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

Ilość postów: 14 | Odsłon: 2010 | Najnowszy post
  • Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

idzie tam ktos ? jestem chlopakiem i chodze do 3 gim. duzo chodzi tam chlopakow na ten profil ? fajnie jest w tej szkole ?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

technik zywienia i gospodarstwa domowego jak juz. jesli cie to interesuje to idz, jesli zywienie to nie twoja bajka to daruj sobie. szkola jak szkola ma wady i zalety, nie jest zle

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

Od przyszłego r.szkolnego-TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A czym się to będzie różnić ?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

idż jeśli zamierzasz iść dalej na studia w tym kierunku np.do Lublina, bez tego niestety teraz tym dyplomem technika możesz zastąpić sobie brzydko mówiąc papier toaletowy, wiem co mówię kończyłam, co mi to dało nic ,nikogo to nie wzrusza że jestem technikiem żywienia, smutne ale prawdziwe...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jesli będziesz magistrem nadal niewiele osób się wzruszy. Takie czasy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja skonczylam technikum o tym profilu i specjalizacja dietetyka jestem bardzo zadowolona i bez problemu znalazlam prace w swoim zawodzie choc studiow nie mam wiec jesli cie to interesuje to naprawde warto

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

jesli masz zamiar po szkole wyjechac do pracy np do duzego miasta to kierunek jest dobry

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kucharz to bardzo dobry zawód, niestety ale nie tu w Ostrowcu!!! Jeśli chcesz być dobrym kucharzem wybieraj szkoły gastronomiczne w dużym mieście, takie które zapewniają praktyki w dobrych hotelach i lokalach, bo wiadomo, że w tym zawodzie liczy się praktyka pod okiem dobrego szefa który cię czegoś nauczy!!! Często dobrzy uczniowie dostają pracę tychże lokalach. A w Ostrowcu możesz się jedynie nauczyć robienia pizzy, grosa, i smażenia frytek... Tak że twoje lata nauki będą stracone, a ty zostaniesz bezrobotnym, no chyba że załatwisz sobie pracę w jakiejś pijalni piwa!!!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ja tam polecam :) świetni nauczyciele i świetna szkoła :) i na praktyki to możesz na wakacje wyjechać bo jest taka możliwość :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Opłaca się iść do technikum nr 1 w Ostrowcu na technika żywienia i usług gastronomicznych?

Nie idz.

Gość_uczen
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Pewnie, że sie opłaca , lepsze to niz ekonomia, marketing, i administracja , po których nie ma nic...

Burzum
      Zgłoś
      Odpowiedz

sama chce isc na ten profil i tez sie zastanawiam czy to będzie trafne ;)

Gość_xz
        Zgłoś
        Odpowiedz

jestem w 2 klasie, kierunek technik zywienia i gospodarstwa domowego, ogolnie az tak latwo nie jest, jesli chcecie miec latwo to lepiej isc do zawodowki na kucharza,

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe