Bardzo chętnie mogłabym sie zaopiekowac Panskim dzieckiem, mam 19 lat i bardzo lubię dzieci;) kontakt: anita242@vp.pl
Mogłabym zaopiekować się dzieckiem - doświadczenie.
kontakt bako28@interia.pl
Witam chcialam zapytac ile mam Pani/Pana dziecko???
Witam,ja również mogę się zaopiekować dzieckiem. Jestem po 30, nie pracuje teraz. W przeszłośći opiekowałam się dwoma 2 letnimi chłopcami. W jakim wieku jest maluszek?
dzidzia ma skończone 4 mce, a opieka potrzebna od końca sierpnia
Ma Pani jakiś kontakt do siebie? Rozumiem że jest to dziewczynka?
Bardzo chętnie zaopiekowałabym się Pani dzieckiem. Jestem pedagogiem z wykształcenia. Mam doświadczenie w pracy z dziećmi. kontakt: agn1esia@tlen.pl
Mam pedagogiczne wykształcenie, sama wychowałam 4 dzieci, jesli pani to odpowiada to oto mój adres anulka45o@gmail.com. Pozdrawiam
Ile taka opiekunka bierze za godzinę opieki na dzieckiem? pytam Pań ,które się tym zajmowały.
Chętnie zaopiekuję się Pani dzieckiem. Jestem uczennicą klasy maturalnej, w wakacje mam dużo wolnego czasu, uwielbiam małe dzieci. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, opiekowałam się młodszym rodzeństwem oraz synkiem koleżanki.
Przecież kobieta nie pisze, że nie chodzi jej o wakacje, opieka od końca sierpnia, nie umiesz czytać?
Od poniedziałku do piątku jakieś 9 godzin? Bo pewnie pracuje Pani 8. I mieszka Pani w mieście czy okolice, chodzi o dojazd?
podobno 5 lub 6 zł/h
A ja słyszałam,że jak potrzebują pieniążków i są chętne do pracy to 3,5 zł biorą w Ostrowcu.