Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Opieka nad kotką przez 1,5 miesiąca

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1124 | Najnowszy post
  • Opieka nad kotką przez 1,5 miesiąca

Witam.Mam problem i potrzebuję pomocy,jesteście ostatnią deską ratunku.Mam kotkę przygarniętą spod bloku,jest u mnie już 2 lata.Jest zwierzakiem korzystającym z kuwety,typowym mruczącym traktorkiem.Muszę wyjechać w sierpniu i poszukuję osoby odpowiedzialnej do zaopiekowania się moim skarbem przez okres 1,5 miesiąca.Jeżeli byłaby tu jakaś osoba - wielbicielka kotów proszę o kontakt.Wszystkie szczegóły dotyczące warunków opieki,finansowe do uzgodnienia.Proszę bez głupich komentarzy.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Opieka nad kotką przez 1,5 miesiąca

A nie masz kogoś z rodziny do opieki,bardziej by ci się zaopiekował niż obcy,siostra,brat,matka itp

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Opieka nad kotką przez 1,5 miesiąca

W Denkówku jest hotelik. Chyba 10 zł za dobę. Nr tel. 664 610 006. Drugi jest w Stąporkowie tel. 510 09 22 68

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak jedzie na 1,5 miesiąca czyli na 45 dni to ile by zapłaciła ,nie karkuluje się płacić prawie 500 złotych za hotelik dla kota.Sama bym tyle nie dała.Najlepiej jak nim się zaopiekuje rodzina.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja bym mogła jak najbardziej móc przez ten czas się zaopiekować kotkiem, chyba, że już znalazła Pani kogoś?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

czy masz już chętnego do opieki

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Mogę pomóc. Proszę o kontakt na: tojamarti@gmail.com

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Szacunek :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

super ze szukasz kogos do opieki a nie pozbywasz sie jak popsutej zabawki lub problemu na wakacje oby wszyscy takie podejscie mieli i super ze sa ludzie o dobrych sercach ktorzy oferuja taka pomoc az cieplo sie robi na serduchu ze sa jeszcze tacy ludzie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dziękuję za odzew.Do gościa 17:41 znam ceny hoteliku ale to nie jest dla mnie problem finansowy a raczej zapewnienie mojej pupilce godnych warunków.Pisałam,że kicia jest niewychodząca ale nie może spędzić tego okresu w kontenerku.Myśłam o osobie kochającej koty i mogącej zapewnić jej dom tymczasowy na okres mojego wyjazdu.Znajoma umówiła mnie na jutro z panią która dokarmia koty,pomaga im bezinteresownie.Taką mam informację,jeżeli jest to prawda to mam nadzieję iż podczas mojej nieobecności zapewni jej dom i miłość a ja zrewanżuję się finansowo tak jak za hotel + karma dla biedaków bezdomnych,które karmi za własne pieniądze.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -