gdzie w ostrowcu jest opalanie natryskowe?jaki efekt i cena?
Salon Ewa na Warynskiego ja korzystałam rzed slubem
ale zgłosic sie trzeba wczesniej na 2 tygodnie zen=by efekt był fajny pozdrawiam ceny nie pamietam ale nie były to duze pieniadze
80 zł na reja około tygodnia sie utrzymuje jak chcesz zeby dłuzej to nalezy powtórzyc, przynajmniej ja tak robie gdy chce uzyskac lepszy efekt
To opalanie jest fajne jak się nie chce chodzic na solarium długo mając np jasną karnację a w planie impreza. ALe po kilku dniach sa plamy jak po samoopalaczu -trzeba sie z tym liczyc, że "slabo" się wyglada jak się zmywa.
Ja byłam 2 razy, z czego raz zimą właśnie i potem łatwiej się ukryć plamy np na nogach pod spodniami:P
Niewykluczone ,że skożystam jeszcze.
Chcialam ponowić pytanie.
Idę na wesele w sobotę, i chciałabym się szybciutko opalić;/ , ehee... szczególnie tutaj mam na myśli nogi.
Czy po jednym razie natrysku miałabym dobry efekt?
I prosze powiedziec w jakich cenach.
Proszę o szybkie odpowiedzi.
Czy proponujecie Rajsopy w sprayu Sally(..)?
Kupiłam Sb, ale takie zwykłe(Tights in a Tin), i są do dupy, ścierają się, masakra!
ehh..
Proszę o jakieś informacje na temat opalania natryskowego- gdzie można zrobić w Ostrowcu, jaki to koszt i jak z efektem?
Podejrzewam, że takie rajstopy w sprayu czy samoopalacz będzie się ścierał, szczególnie np pod paseczkami w butach. Ja raz tylko zgłupiałam i samoopalacz nałożyłam na nogi, pod wpływem ciepła, ocierania skóry o buty...starło się;))) na szczęście nie było to na weselu:P Teraz tylko wypoczynek nad wodą...szybko i ładnie i bez przesady. Do soboty byś zdążyła trochę opalić ciało( balsam do opalania + przyśpieszać opalania).
Ha ha ale przeczytałam dwie ostatnie wypowiedzi pomieszałam:P
W Ostrowcu jest opalanie w salonie Nefretete. Całe ciało kosztowało mnie 70 zł ale warto pytać bo często mają jakieś promocje. Trzyma się ponad tydzień.