Zażalenie to powinna złożyć pani Borek za to, że nikt nie przyjdzie i nie porozmawia z nią tak po prostu. Łatwiej jest tak operować sobie nazwiskami i oceniać publicznie...
Skoro trenuje sztuki walki to jestem wyznawcą szatan? Brawo dla tej pani za podejście myślowe. Może jej potrzebna reedukacja. I taki ktoś zajmuje miejsce w szkole i naucza. A feng shui jaki ma związek z szatanem? Droga pani. To umiejętność życia w harmonii ze światem. A filozofia daleko wschodnich sztuk walki jest bardzo stara i mądra związku z szatanizmem nie widzę. Widzę tylko że do szkół znów powraca średniowiecze. Proponuje heretyków którymi są dzieci palić na stosie...
Jeśli w sali do nauki religii znajduje się tablica z symbolami okultystycznymi to wiedz że coś się dzieje!
takie rzeczy tylko w Polsce! Głupota ludzka nie zna granic.
Nie popadajmy w skrajności!!!! Ale w/w pani ma racje bo dobrze żeby dzieci trochę się orientowały
w czym ? wszystko co nie katolickie to szatana ? :D
Człowiek kulturalny,nie operuje nazwiskiem nauczyciela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt, ta tablica to nie wymysł pani B., Kościół jest za to odpowiedzialny. Swoją drogą nie przyjrzałem się tej tablicy dokładnie, są tam może Teletubisie albo Pszczółka Maja ? Przecież to jakiś okultyzm ! Pszczoły nie mówią ludzkim głosem ! Precz szatanie !
Wiem,że na następnej lekcji klasa mówiła o tych znakach. Ale i tak to przesada..
Ta pani uczyła mnie 6 lat.
Ale od 2 lat nie wierzę w boga.
Nigdy za nią nie przepadałem.
Teraz jak jesteśmy z nią na świetlicy/zastępstwie.
To zazwyczaj nieodpowiednie/naganna.
No cóż.
A i ten temat jest o koleżance z mojej klasy xD ^^
Ludzie przeciez mamy wiek 21 że też takie rzeczy mają w ogóle miejsce i to w szkołach,straszą te biedne dzieciaki i robią im wodę z mózgu rodzice reagujcie