Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Okulista

Ilość postów: 16 | Odsłon: 3471 | Najnowszy post
  • Okulista

poszukuję dobrego okulisty -- kogo polecacie ?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Okulista

Nie jestem pewien jak się on nazywa ale jak na rynek się idzie koło kiosku jest zakład optyczny ja tam kupiłem swoje polecam serdecznie :)

pogi
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Okulista

pani na sienkiewicza...kurde tylko zapomnialam jak sie nazywa...

Gość_Gosia
      Zgłoś
      Odpowiedz

dr. Prudło - świetny lekarz, bardzo miła kobieta, polecam - były pacjent.

Gość_piter
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dziękuję ale mnie chodzi o okulistę a nie o optyka.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Również polecam dr Prudło. Miła, profesjonalna, dobry sprzęt. W tym samym budynku córka ma opytk.

Gość_Maja
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Okuliści mają także swoje gabinety w zakładach optycznych, np u Wąsika przy Rynku.

Gość_DAR
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

w/w lekarz okulista przyjmuje prywatnie w Przychodni na : 11 listopada i na NFZ w przychodni na Polnej ( robiłem u niej badania okresowe w Medycynie Pracy), kiedyś chodziłem prywatnie na Sienkiewicza,przyjmowała w domu, ale to dawne czasy i nie wiem czy jeszcze w domu przyjmuje ...

oto link dla gość 13:33

http://najlepszylekarz.pl/is.mazur-prudlo.html

chyba teraz uwierzysz :-)

Gość_piter
            Zgłoś
            Odpowiedz

Którego okulistę polecicie mi do zbadania wytrzeszczu oczu?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ups, mam problem z tarczycą, poszukuję okulisty, który oceniłby stan mojego wytrzeszczu, moglibyście kogoś polecić? Bardzo proszę o jakieś namiary na lekarza specjalistę.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dr.Bozena Michniewska wlasnie trwaja zapisy na NFZ .Przyjmuje na Sliskiej Niskiej podaje nr tel.41-265-46-20.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Zapisy do okulisty na Śliskiej są w chwili obecnej wstrzymane. Potrzebuję wizyty, może ktoś jeszcze mógłby polecić specjalistę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

up

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Kochani moi ;-)

Podpinam się pod wątek i czekam na jakąś rzeczową pomoc, bo szczerze powiedziawszy, po krótkim wywiadzie w terenie mi ręce (i nie tylko) opadły.

Potrzebuję dostać się do okulisty. A że to (mam nadzieję) nic pilnego, a raczej w celach diagnostycznych i wykluczenia problemu, wolałabym przez NFZ.

Otóż, do dr Zębali, czy jakiegokolwiek okulisty na Kopernika w tym roku szans nie ma się zapisać. Nawet tej kolejki od 5 rano już nie ma ;-) Na śliskiej, zapisy po połowie marca - o ile będę miała szczęście i utrafię odpowiedni moment.

Na Iłżeckiej też nie zapisują, przynajmniej niczego się nie dowiedziałam konkretnie... Czy istnieje jakaś możliwość dostać się gdziekolwiek w tym roku? ;-)

Jak Wy sobie radzicie?

Tennessee
      Zgłoś
      Odpowiedz

Pismen pisał, że nie ma problemu z dostaniem się do specjalistów, więc jak to jest? Jak sobie radzimy? No cóż, jeśli potrzeba jest pilna nie pozostaje nic innego jak zapłacić za wizytę prywatną. Innej możliwości niestety nie ma. W twoim przypadku rzeczywiście chyba lepiej poczekać, skoro piszesz że to nic pilnego. Tak, czy siak nie powinno być tak jak jest.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ano. Chory kraj.

Do kardiologa czeka się ponad pół roku, na echo serca dostać się można pod koniec roku, tak jak na rehabilitację, do neurologa czekamy przynajmniej kwartał, do okulisty 4-5 miesięcy lub rok. Na Sienkiewicza najbliższy termin w czerwcu. ;-))

Jak ktoś dożyje, to może się przyjmie.

Pomijam fakt, ile się czeka na chemię po wykryciu raka. Wczesne wykrywanie i profilaktyka... yhm. Niechby doszło do tego jeszcze wczesne leczenie dla każdego.

Ta polityka śmierci rządu i NFZ mnie przeraża... Całe szczęście zdrowie jeszcze (odpukać) dopisuje.

Tennessee
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -