Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Okoliczności śmierci 14-letniej dziewczyny z powiatu ostrowieckiego

Wszyscy widzieli tylko jak niekompetentni są dziennikarze opowiadający własne historie całego wydarzenia.

"Kowal zawinił, cygana powiesili".

Jeśli już ktoś w całej sprawie popełnił błędy to szukać należy 60 km od Ostrowca.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 109

Odp.: Okoliczności śmierci 14-letniej dziewczyny z powiatu ostrowieckiego

zgadzam się!

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ciekawe dlaczego żaden lekarz się tutaj nie wypowiada? Przynajmniej oficjalnie. Strach, wstyd czy może zakaz wypowiedzi? A może po raz kolejny poczucie swej bezkarności i buta?

Gość_forgot
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

A po co tutaj mają się tłumaczyć? Komu Wam? Obejrzeliście coś w telewizji i piszecie tutaj jakbyście byli jakimiś ekspertami w sprawie. Przykro mi nie jesteście. Od tego są odpowiednie organy, żeby się sprawą zająć i to im będą się tłumaczyć zamieszane w sprawę osoby i to oni ocenią całą sytuacje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Brawo panie doktorze! Takiej odpowiedzi oczekiwaliśmy :)

Gość_forgot
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 132

Wczoraj w programie na żywo też żaden lekarz się nie wypowiedział.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102

Pielęgniarkę, która spała powinno się zwolnić...

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ZWOLNIENIE PIELĘGNIARKI CZY LEKARZA NIE PRZYWRÓCI ŻYCIA DZIECKA.BÓL JAKI PRZECHODZĄ RODZICE I BLISCY DZIEWCZYNKI NIE MA GRANIC.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nic życia dziecku nie przywróci, ale czas zapłacić za błedy. Ojciec był zbulwersowany, że pielęgniarka śpi, powiedział to w reportażu, czy nadal powinna pracować? Powinna sobie spać w domu, ale nie za nasze pieniądze w szpitalu.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 121

podbijam

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113

Niestety. Współczuję tej matce, świadomość jak umierało jej dziecko,samotne,przywiązane do łóżka... Serce pęka.. Zwierze zasługuje na godne odejście...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

czy pan Grabowski poda sie do dymisji?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 119

To co się dzieje w tym szpitalu to ludzkie pojęcie przechodzi kilka razy miałam przyjemność i mam nauczkę ze wszystkim niestety trzeba jeździć do Kielc. A największa masakra to jest na izbie przyjęć dorośli dzieci wszyscy razem czeka się po kilka godzin. Kiedyś z dzieckiem czekałam na izbie na środku wielka plama krwi dziecko się boi lekarka z pediatrii go zbadała niestety zero podejścia do dziecka on przerażony pyta się jej czy będzie musiał tu zostać a ona na to że tak że jak się przychodzi do szpitala to się szybko nie wychodzi, łaskę robiła że została w nocy obudzona. Ktoś się powinien wziąć za to i ustalić zasadę że w nocy się nie śpi przecież oni są do cholery w pracy biorą za to pieniądze. Odbiegając od tematu kiedy byłam w ciąży trafiłam do szpitala też w nocy i poszłam do położnej żeby mi kroplówkę odpięła a ta do mnie z pretensjami że ona już nie uśnie szczena mi opadła i nic nie powiedziałam bo to i tak nic nie zmieni stara niereformowalna baba czeka aby dociapać do emerytury. Ale ktoś powinien silną ręką tam zrobić porządek.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

I tyle razy miałaś takie sytuacje i nic z tym nie zrobiłaś? Skargi sięskłada na takie dziadostwo. Taka mądra jesteś tylko w pisaniu na forum a nie zrobiłaś nic, żeby ukarać dziadostwo? Ktoś siępowinien za to wziąć, ale jak widać nikomu się nie chce,co i po tobie widać. Chamskie zachowania należy piętnować, nagłaśniać a nie opisywać tylko na forum.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Admin wyłączył mój post bo doszedł do wniosku ze moja krytyka wobec ostrowieckiego szpitala jest niepoparta argumentami. A więc napisałam ze ja i moja rodzina nie korzystamy z usług ostrowieckiego szpitala bo życie nam miłe i jeździmy do starachowic. Teraz uzasadniam dlaczego i admin nie ma już prawa wyłączyć mojego postu ! Pewnego pięknego razu będąc w ciąży zasłablam na ulicy i ktoś wezwał karetkę. W szpitalu na dzień dobry zostałam zjechana przez lekarza po co ta karetka, chociaż przecież sama jej nie wezwałam ! Potem pan ordynator ginekologii nie oszczedzal chamskich odzywek wobec mnie więc zaczęłam się z nim kłócić. Diagnoza oczywiście była nietrafna a podawane leki całkowicie zbędne. 100 % niekompetencji, 0% wiedzy. Innym razem moja mama mając prawie 40 stopni temperatury czekała 5 godzin na krzesełku na izbie przyjęć po czym kolejny "kompetentny" lekarz stwierdził że NIC jej nie jest ! ŻENADA. Nie wspomnę już o niemiłych pielęgniarkach które chyba za karę tam pracują. Na tym nasze kontakty z ostrowieckim szpitalem się zakończyły.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ale pielęgniarki są tam dla nas a na niekompetentne i niemiłe należy składać skargi.Ludzie nauczcie się walczyć o godne traktowanie waszych dzieci i was. Te panie są tam dla nas,mająbyc uprzejme choćbyśmy my pacjenci tacy nie byli, a jak coś się nie podoba to trzeba się dowiedzieć, gdzie takie skargi się składa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie ma rejonizacji wiec nie będę latać ze skargami tylko wsiadam w samochód i jadę do tego szpitala do którego MNIE się podoba.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No właśnie nie ma rejonizacji to jak rodzice pozwoli aby ich dziecko umieścić psychiatryku skoro wiedzieli ze nia ma oznak psychiatrycznych mogli zabrać ją do innego szpitala

komarzyca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
25 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę