Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

fajny turniej dzieciaki miały zajęcie a nie siedzieć w domu czy przed blokiem,pochwalam organizatorów a dla narzekających mam tyle zawsze sie znajdzie jakieś niedociągnięcie małe czy większe ale to pikuś byleby dzieciaki były zadowolone a one napewno nie patrzyły że coś tam gdzies nie tak,patrzyły na to coś się dzieje i napewno były zadowolone że jest co robić a nie nuda,patrzyły swoimi oczami dziecka a nie dorosłego zrzędy jak co niektórzy,jak byłeś mały jeden z drugim to dostałeś lizaka i cieszyłeś aż podskakiwałeś no nie?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 32

Odp.: Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

Co do turnieju - pomysł ok., ale niestety boisko fatalne. Ja wiem, że nie ma co wymagać cudów, ale nie może być tak, że piłka aż tak skacze po ziemi. Tam, żeby boisko było przyzwoite, to trzeba by zebrać ze 30cm ziemi, nawieźć nowej ziemi, wyrównać, ubić, posiać trawę i do następnego lata wyłączyć boisko z użytkowania. Wtedy pewnie nawierzchnia była by normalna. A poza tym o takie boisko trzeba by dbać (wałować, nawadniać strzyc - ale to już trzeba środków przez dłuższy czas, a nie doraźnie kilku sponsorów)

Gość_rob
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

TAM GRAŁ TAKI RUDY CHŁOPAK. JANEK MIAŁ NA IMIĘ. JEZU-CUDEŃKO! <3 JAKBYM TYLKO MIAŁA NAMIAR NA NIEGO TO OD RAZU BYM KOMBINOWAŁA :D. CAŁY CZAS O NIM MYŚLĘ.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a może ktoś mi podać stronę internetową z plakatów które wiszą na drzwiach klatek schodowych o piłce nożnej...? może ktoś zapamiętał bo ja nie, a niestety nie mogę wyjść teraz...

Gość_111
        Zgłoś
        Odpowiedz

moi mili, wyczuwam nutkę zazdrości dla osiedla Ogrody (do tych niezadowolonych) z niecierpliwością czekam na ten turniej na Ludwikowie w 2013 roku...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

fajny hepening dla pospolstwa jak na ta wioske powinien byc co roku ale zachowanie lasockiego to dramat ja bym sie temu przyjzal i nie pozwolil na tak rzeczy

Gość_chlop z mazur
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Janek Popławski ci wpadl w oko?:D a to heca:D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę