Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

Ilość postów: 25 | Odsłon: 2941 | Najnowszy post
  • Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

Wielki podziw dla organizatorów tej imprezy!!!!!nagrody super od sponsorów.wiecej takich imprez!!!!tylko puchar za zwyciestwo za całokształt powinien wręczac odpowiedni sponsor a nie jakaś tam ?????????(koniec imprezy-czekamy do wakacji 2013)

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

Kto wygrał finał końcowy w meczu z KSZO?nie było mnie w Ostrowcu ale podobno na tym meczu był doping i spoko atmosfera jesli by były jakies fotki filmiki proszę żeby ktos wrzucił

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wygrał KSZO 3:2. Mecz mógł się podobać, bo KSZO zagrał w mocnym składzie, a w ekipie Jezioro Koszary aż roiło się od wychowanków MKS KSZO-Junior, więc poziom wysoki. Doping faktycznie był prowadzony, oczywiście dla KSZO. Było nawet małe racowisko. Filmików można szukać na stronie OstrowiecTV (kręcili fragmenty, racowiska raczej nie, bo do końca nie byli) oraz na stronie organizatora turnieju, który filmował - również, a może przede wszystkim "trybuny". Pewnie nie od razu, ale w sieci się pojawi.

Gość_ooo
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Ogrody - zakończenie turnieju - 2012

Trzeba pochwalić organizatorów, sponsorów, piękna idea i wszystko fajnie zostało przeprowadzone. Oby wiecej takich imprez mam nadzieję, że turniej na ogrodach na stałe wpisze się do kalendarza naszego miasta

pozdrowienia

Gość_mr T
        Zgłoś
        Odpowiedz

A Ryba nawalony jak meserszmit współorganizator hahaha

Gość_Ogieee
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja tu nie widze żeby był nawalony.http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/section?category=WIDEO&id=u3nXLIB9vLw.Dla nie zorientowanych To Kamil Kutryba a filmik jest już po turnieju.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Więcej materiałów z turnieju tutaj http://www.facebook.com/TurniejOgrody

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Chciałem zaznaczyć ze wiekszość publiczności zebranej przy boisku w meczu KSZO 1929-Koszary Jezioro kibicowali właśnie drużynie Koszar po strzelonej bramce aplaus byl niesamowity. A pozatym zachowanie Lasockiego ktory w brutalny sposób wepchnal jednego z zawodników z Koszar w barierki . Zawodnik z urazem ręki został odwieziony karetką do szpitala. Myśle ze takiemu zawodnikowi jak trener KSZO poprostu nie przystaje takie zachowanie. Powinien być autoryterem a zachował jak niezruwnoważony człowiek. W moim oczach stracił wiele.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

no trener się nie popisał szczyt chamstwa poprostu. Powinien być przykładem a tu co ? ! brak słow.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

ja wiem czy tak fantastycznie było niczym wielkim nie zaskoczyli chyba tylko tym że pełno banerów było i tyle co nie jest wielkim wyczynem że dając kasę ktoś dał baner i tyle organizacja tak samo wiele do życzenie zobaczycie turniej 2013 na ludwikowie

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Tam się nie zapuszczamy, bo strach.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

brak słów

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

O i jak zwykle pojawi się jakiś narzekacz. Co tak długo czekałeś?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/gallery?Site=ED&Date=20120903&Category=PILKA1101&ArtNo=903009984&Ref=PH&Params=Itemnr=8

Zwyciężcy k.open

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Dzieki organizatorom za turniej,wreszcie powrót na Ogrody przy ulicy Dziewulskiego-))

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Najlepiej tylko krytykować :P

Ja uważam że super pomysł z reaktywacją Ogrodów, coś się działo i następnym razem będzie pewnie jeszcze lepiej. Więcej takich imprez by się przydało w Ostrowcu :)

Gość_lila_róż
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeden z drugim narzekaczem za rok sam zorganizował taki turniej, zdobył sponsorów i środki na jego organizację, zaplanował wszystko, kupił nagrody, przygotował boisko, kupił puchary itd. Wkurza mnie jak czytam takie durne wypowiedzi, bo sam byłem sponsorem tego turnieju i naprawdę miło się zaskoczyłem że tyle nagród było zakupionych, a ja mogłem się do tego przyczynić w jakimś stopniu.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę