Wasze chwasty? To też są tylko wasze, prywatne? I ta łobuzeria pod waszymi blokami tez wasza prywatna.Ludzie, oto prywatna dzielnica łogrody.Chwasty to tam zawsze są, nawet zimą.Ogrody-Firma Dziad
Kto postawił tam zakaz wjazdu oczywiście z wyłączeniem mieszkańców bloku nr 5 i klientów kiosku?
jest duży parking po drugiej stronie ulicy i tam powinni "obcy" parkować .przyjedzie na pół godziny i odjedzie i nikomu nie przeszkadza a pod blokiem 5 ludzie przyjeżdżają np. z pracy i pół godziny krążą stoją na "środku " żeby gdzieś zostawić auto do następnego dnia . ludzie trochę zrozumienia innych,pomijam fakt poobijanego porysowanego auta bo wszystkim się spieszy
Nie ty będziesz rozkazywał ludziom, kto gdzie ma parkować i nie ty będziesz dzielił ich na swoich i obcych. W wielu miejscach jest problem z miejscami parkingowymi i nikt z tego powodu nie ustawia tabliczek informacyjnych, bo nie jest to znak drogowy, do których nawet według przepisów nie trzeba się stosować...
Wynika z tego ,że mają za dużo kasy i tak sobie bezsensownie wydają na znaczki , tabliczki itp.
Jak mapy wykazują jedynie SM Krzemionki mają parking przy bazarku, natomiast nieruchomości gruntowe na Ogrodach to własność Urzędów lub skarbu Państwa , więc po co te Wasze szarże z zaporami , zakazami , znakami itp.
już jeden taki z tamtąd ma sprawę o specjalne rysowanie samochodu i będzie jeszcze miał inny ,są dowody
Ja też mieszkam przed ciągiem sklepów i obok szkoły,nikt pod blokiem nie robi zakazów.
Co to mieszkańców np.5 ten parking?Ja jak nie mam gdzie zaparkować to jadę na drugi parking lub szukam gdzie indziej.Bezczelnoscią jest zwracanie innym uwagi tzw."obcym" lub drapanie karoserii samochodu.Ludzie opamiętajcie się, co za podłość.