Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jaki dom byście kupili?

Ilość postów: 19 | Odsłon: 1768 | Najnowszy post
  • Jaki dom byście kupili?

Witam.

Mam pytanie do osób rozważających zakup domu. Jaki dom najchętniej byście kupili? Chodzi mi o powierzchnię ale również i stan w jakim chcielibyście nabyć nieruchomość. Czy ma to być stan developerski czy może jednak interesuje was zakup domu w stanie surowym zamkniętym? Zastanawiam się, co jest dla was atrakcyjniejsze.

Dziękuję i pozdrawiam.

Jacek

Gość_Jacek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Odszedła po 25 latach z PSL na znak protestu

"Lider grupy Bayer Full wysłał już pismo do zarządu regionalnego PSL z rezygnacją. Nie jestem w stanie realizować uchwał - podkreśla. Honor ma się jeden. Nie mogę się zgadzać z tym, co partia powie. My na dole - członkowie - stąpamy po ziemi - tłumaczy gość Roberta Mazurka w RMF FM.

Świerzyński był pytany także czy jego zdaniem "Koalicja Europejska jest spiskiem przeciwko reformom w Polsce, które się toczą, przeciwko legalnie wybranemu rządowi" oraz "czy PSL weszło do spisku?".

Jestem demokratą, jak, podejrzewam, większość Polaków. Uznaję rację większości (...) Ja nie głosowałem na PiS. Umówmy się, przecież w tej kampanii brałem udział jako kandydat PSL-u. Najciekawsze było to, że po tym, jak wygrała partia rządząca PiS, wszyscy mówili, że nikt nie głosował, ale wygrali. Dlatego mówię - zostało wybrane przez naród, w związku z tym trzeba się z tym zgodzić. Jeżeli teraz Koalicja wygra - też się z tym zgodzę - powiedział."

https://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/poranna-rozmowa/news-slawomir-swierzynski-bylem-molestowany-przez-blizniakow-tera,nId,2858134

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nikt nie odszedł z partii solidarna polska pomino ze weszli w koalicje pisem , a przecież tez to inna partia .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ale Solidarna Polska i PIS są podobni ideologicznie i programowo, a to jest podstawa wiarygodności. Trudno wyobrazić sobie zbieżność poglądów Biedronia i PSL - przynajmniej rzeszy członków na niższych szczeblach.

Doskonały wywiad wczoraj Świerzyńskiego z Bayer Full w TVP info u Michała Rachonia, który mówi wszystko o nastrojach w PSL.

– Rozłam w PSL wisi w powietrzu. Jestem przekonany, że większość członków PSL nie zgodzi się. Jeżeli nie tak otwarcie jak ja, to nie zagłosuje (na Koalicję Europejską – red.). (...) 140 tys. członków, których nas jest; nikt się nas o to nie pytał (o wejście do KE). Myśmy mówili, że nie chcemy, pisaliśmy SMS-y i maile. Nikt tego nie słuchał. Oni ustalili sobie coś na górze, żeby trzech naszych kolegów miało „jedynki” do europarlamentu. I to było najważniejsze – mówił w programie „Minęła 20” Sławomir Świerzyński, lider zespołu Bayer Full i były członek PSL.

https://www.tvp.info/41534455/swierzynski-wiekszosc-czlonkow-psl-nie-zaglosuje-na-koalicje-europejska

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Biedron nie jest w koalicji . Trzeba czytać gazety , dyskutować , a nie tylko oglądać TVP info . Jak może wypowiadać się ktoś publicznie jeżeli czerpie wiedzę z profgramow telewizji publicznej i nie weryfikuje przekazu w żaden sposób . Zreszta typowa odpowiedz. Zbliżeni ideologicznie i programowo ..,

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeszcze nie jest, jeszcze gościu 16:26. Druga sprawa to taka, że poglądy PO i całej reszty są zbliżone. PSL z założenia miało inne a zeszmaciło się dla tych kilku jedynek. Kasa, misiu, kasa. Nie ma tego złego, cała ta koalicja do jesiennych wyborów posypie się jak domek z kart.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Na jesieni wrócą na swoje stanowiska w okopach, ale przecież zdrada jest zdradą i do powrotu trzeba woli dwóch stron.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Co do wypowiedzi 16:26 to lider Bayer Full po prostu rozłożył PSL na łopatki w swojej wypowiedzi. Powiedział gorzka prawdę o PSL i to co myślą na temat Góry jej Doły. Programy telewizyjne nie maja tu nic do rzeczy, bo wypowiedzi tych nikt nie zmanipulował. Fakt tylko taki, że gdyby ludzie oglądali tylko TVN to po prostu wywiadu ŚWIERZYŃSKIEGO PO PROSTU BY NIE ZOBACZYLI I NIE USŁYSZELI.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Efekty w sondażach już są. Poparcie dla PIS 38%; KE 32%; Biedroń 12% Kukiz'15 8%. Reszta nie wchodzi. W polityce nie ma efektu synergii, nawet nie ma prostego matematycznego efektu dodawania.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A ci sądzisz obzaribkach w NBP. Tez są zbliżeni ideologicznie ?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Odszedła po 25 latach z PSL na znak protestu

Wielka mi wyrocznia piosenkarz disco polo.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gościu 22:37 przez 25 lat był aktywnym członkiem PSL i nie wątpliwie dodawał im dużo głosów. Ludzie na wsi słuchają przede wszystkim disco polo i wzoruja się na swoich idolach, również w kwestiach poglądów. To bardzo ważny vox populi.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

sory - niewątpliwie oczywiście.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

sorry jeśli już

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To jest "sory" spolszczone - lingwisto.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Gdyby nie śmierć Stalina to pewnie nie byłoby mnie na świecie, dlatego że mój tata jest jednym z tych Żołnierzy Wyklętych, których złapano na granicy polsko-niemieckiej, kiedy już uciekali - mówił w programie "Polityczna Kawa" Tomasza Sakiewicza lider zespołu Bayer Full Sławomir Świerzyński.

https://niezalezna.pl/261261-co-laczy-lidera-bayer-full-z-zolnierzami-wykletymi-odpowiedz-padla-w-programie-t-sakiewicza

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Odszedł po 25 latach z PSL na znak protestu

Rozłam w PSL? Kalinowski przyznaje: „Skłaniam się do opinii premiera Morawiecki.

Lider "ludowców" skupił się w ostatnim czasie na krytyce partii rządzącej, a Kalinowski przyznał, że... zgadza się z premierem Morawieckim i prezesem Kaczyńskim w dwóch ważnych kwestiach.

https://niezalezna.pl/261649-rozlam-w-psl-kalinowski-przyznaje-sklaniam-sie-do-opinii-premiera-morawieckiego”

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Odszedł po 25 latach z PSL na znak protestu

Władysław Kosiniak-Kamysz na wojennej ścieżce i to... z własną partią! Przynajmniej na taki stan rzeczy wskazują kolejne deklaracje płynące z lokalnych struktur PSL. Okazuje się, że stanowczy sprzeciw wobec planów dołączenia przez „ludowców” do Koalicji Europejskiej wyrażali lokalni działacze PSL w Chełmie. A to nie jedyne głosy niezadowolenia z powodu decyzji podejmowanych przez partyjną centralę

https://niezalezna.pl/261722-lokalne-struktury-psl-maja-dosc-centrali-dzialacze-z-chelma-sa-wsciekli-za-koalicje-europejska!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę