Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Odkąd wyjechałem stąd, moje życie zmieniło się o 100%

Ilość postów: 25 | Odsłon: 2696 | Najnowszy post
  • Odkąd wyjechałem stąd, moje życie zmieniło się o 100%

Wreszcie jestem szczęśliwym człowiekiem. Wyjechałem z Ostrowca. Wszystko zaczęło się układać. Dobra praca, fajni znajomi, wreszcie poznałem dziewczynę.Uciekajcie stąd. Pozdrawiam z Poznania

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Odkąd wyjechałem stąd, moje życie zmieniło się o 100%

Jest takie powiedzenie: "Nie chwal dnia przed zachodem słońca". Radzę zachować umiarkowany spokój, a jednocześnie życzę powodzenia i sukcesów:-)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak jakby inne samorzady w kraju planowaly w nowych budzetach same obnizki. Naiwniak czy niedoinformowany?

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pismen, w końcu przyznałeś, że w kraju wszystko idzie w górę, oprócz naszych pensji oczywiście. Czyżby oczka Ci się otwierały?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ales odkryl nowosc, a w ktorym roku jakiejs podwyzki lokalnej nie bylo?

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Odkąd wyjechałem stąd, moje życie zmieniło się o 100%

Ja nic na temat perspektyw nie piszę. Mówię tylko na własnym przykładzie, bo był czas kiedy myślałem, że uchwyciłem srokę za ogon i mi się noga podwinęła, czego oczywiście nie życzę autorowi i wyraźnie napisałem, że życzę powodzenia i szczęścia:-)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Ah ten optymizm po ostrowiecku.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dobrze ze z tej dziury wyjechales tutaj nawet ludzie nie sa przychylni porazkka naprawde.zazadrosc i nienawisc cechuje to miasto.

Gość_waldemar
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Życzę Ci powodzenia:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

I ja również.

Alexis
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

jak się jest nie udacznikiem i się ogląda na boki ze ktoś da to tak jest. Jak nie masz pracy to znajdź sobie zajęcie byle nie przed kompturem

Gość_ugotowany
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Gratulujemy trafnych wyborów.

enchantress
      Zgłoś
      Odpowiedz

Do autora wątku - a w jakim celu informujesz o tym forumowiczów? To dobrze, że ci się powiodło , znalazłeś swoje miejsce i życzymy ci powodzenia ale piszesz tak, jakbyś nienawidził Ostrowca, jakby to miasto było jakieś przeklęte . Ja rozumiem, że w większym mieście, takim jak Poznań łatwiej można znaleźć pracę ale z twojej wypowiedzi wynika, że również przyjaciół i dziewczyny należy szukać poza Ostrowcem. Piszesz, jakby nikt tu nie mógł być szczęśliwy i jakby tu nie było wartościowych ludzi . Mnie zrobiło sie przykro gdy przeczytałam co piszesz o swoim rodzinnym mieście. Ja przeprowadziłam się do Ostrowca z większego miasta i właśnie tu znalazłam swoje szczęście, męża, pracę i przyjaciół. I żyje tu wiele fajnych, normalnych i szczęśliwych osób. Czy naprawdę tylko osoba z zewnątrz jest w stanie dostrzec w Ostrowcu dobre strony ?

Gość_Pola
        Zgłoś
        Odpowiedz

Łostrowiec to miasto wypłukane tui nie ma ludzi młodych, sami starzy zostali, więc jak tu można znależć dziewczynę

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Widocznie autor bardzo zakompleksiony, skoro musi dowartościowywać się zakładaniem durnych wątków. Ostrowiec miasto jak każde inne, sama wiele lat mieszkałam w Krakowie i wiodło mi się zarówno tam jak i teraz tu:) W Poznaniu z pewnością nie uciekniesz przed podwyżkami, biedą, brakiem pracy, łysieniem i hemoroidami, czyli problemami jakie miałeś Ty tu- autorze tegoż wątku:) Niemniej jednak życzę pomyślności ! Pozdrowienia !

Gość_Kamila
          Zgłoś
          Odpowiedz

załozyciel wątku chce sie pochwalić swym sukcesem.Wierzę gościowi,gdyż duże prężne miasto jakim jest Poznań daje zdecydowanie większe szanse na pracę i rozwój człowieka .To samo z Warszawą ,Katowicami ,Wrocławiem napewno łatwiej o prace tam i napewno o dobra pracę też łatwiej czyli mozna żyć normalnie( w Ostrowcu niestety perspektyw pracy brak ) Niezgadzam się z załozycielem tego wątku w sprawie ...SZCZĘSCIA poza granicami naszego miasta.Szczęście lub odwrotność może każdego spotkac w każdym zakątku kuli ziemskiej.Nie zawsze szczęście to pieniądze.

Gość_obywatel miasta ostr
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Akurat że znalazłeś dziewczynę, to nie zasługa przeprowadzki. A w dużym mieście można latwiej znaleźć pracę, to pewne. Ale Ostrowiec ma wiele dobrych stron i nie powinieneś go tak hejtować.

Gość_Liker
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -