Oddam za darmo 2wersalki stan oceniam na dobry i fotele starego typu
Nie znajdzie się nikt chętny? Jeszcze mam meble do oddania zostawiam tel527965529
Teraz ryzyko kupować meble. Problem pluskiew nadal aktualny. Ludzie wolą nie ryzykować.
tak tak,lepiej nic nie kupować ,bo ryzyko straszne,można umrzeć od tych pluskiew.Prawdziwa epidemia,syf,kiła i mogiła.Wersalki są śmiertelnym zagrożeniem.Już samo wejść do mieszkania po jej odbiór może skończyć się nagłą śmiercią.
A poza tym wersalki są dziś niemodne.Za to dobrze się przydają szafki,regały,a szczególnie stoły,biurka
Wiem ze moze sa nie modne ale moze sa ludzie ktorzy potrzebuja wiec wole oddac niz wyrzucic jesli moga komus jeszcze posluzyc .mam regal do pokoju aby
Masz rację olgg i nie przejmuj się głupimy uwagami. Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że są tacy, którzy potrzebuja dosłownie wszystkiego i moda nie ma tu nic do rzeczy.
wersalki może i nie modne ale wytrzymałe i wygodne!
Jak bie znajdzie sie nikt chetny to wyrzuce minus bo txa zawiasy poprawic bo nie skladaja sie
Olga był wątek o pożarze na Wspólnej, gdzie starsi ludzie wszystko stracili. Tam był podany nr telefonu do kontaktu. Może by wzięli te wersalki dla tych starszych ludzi?
Jak to wyrzucę- to się utylizuje i za to płaci. Zadzwon do jedenej z firm recyklingowych to sie dowiesz
Śmieci wielkogabarytowych nie można wyrzucać ot tak - można się ich pozbyć w czasie zbiórki, gdy na osiedla podstawiane są kontenery, albo samemu zawieźć do Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Komunalnych. Kara, jaka może spotkać osobę pozbywającą się starego stołu, wersalki czy meblościanki, to mandat w wysokości do 500 zł
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3697176,czy-mozna-wyrzucac-smieci-wielkogabarytowe,id,t.html
Nie napisalam ze wyrzuce pod smietnik czy przed dom mialam na mysli ze wywioze na smietnik do recyklingu
A czy w dziale ogłoszeń nie ma działu społecznego "oddam za darmo" ?A na OLX ogłszałaś że oddasz?A w anonsach? Nie każdy zagląda na forum,ale ogłoszenia przegląda codziennie mnóstwo ludzi.
W Ostrowcu jest mnóstwo biednych i potrzebujących,trzeba tylko chwilę zaczekać ,odrobina cierpliwości,tego się nie załatwia z dnia na dzeń.Oferty napływają po jakimś czasie,po tygodniu po 2-ch,więc wersalka musi trochę poczekać.Wiadomo że transport też kosztuje,więc nawet potencjalny chętny musi sobie to jakoś zorganizować ,co również wymaga czasu