Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Rozumiem, ze w ciazy moze byc trudno ogarnac cala psia ferajne, ale zeby pisac ze nie potrzebujesz juz 2 psow? Powiedz, dlaczego chcesz oddac akurat labka? W czym jest gorszy od owczarka?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

oprócz Labradora i Owczarka mam jeszcze jednego psa ale to kundelek i jest straszy i nic kundelka nie weźmie a oprócz tego jeszcze kota . Moja siedmioletnia córka jest do wszystkich przywiązana ale nie będę wstanie wszystkiego ogarnąć sama .

Gość_Anna
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Odp.: Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

uwazaj bo mozesz trafic na tego hycla co robi z pieskow smalec,jesli go juz oddasz to wez telefon i przez jakis czas sprawdzaj jak sie piesek ma.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

jest koloru biszkoptowego jest bardzo łagodnym psem mam małą działkę żeby mieć dwa duże psy . oddam w dobre ręce . proszę o kontakt to się z Panią Panem skontaktuje .NIE JEST CHORY .

Gość_Anna
          Zgłoś
          Odpowiedz

MÓJ EMEIL sikoreczka88@interia.eu

Gość_Anna
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Szkoda, mam już jednego labradora - pies 2 lata i mieszańca wilczura (suczkę) i chyba nie byłaby zaakceptowana ale popytam wśród znajomych. A to że kopie doły to taka uroda tych psów, ja chodzę i zakopuje jego wykopy, a wybieg ma ogromny bo aż 2 tys metrów i ma się gdzie wymęczyć. Wg mnie jest to najbardziej wdzięczna i posłuszna rasa wymaga cierpliwości i ciągłych treningów a odwdzięcza się ciągła obecnością przy nodze i wymaga ciągłej zabawy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tylko - błagam - nie wyrzucaj go. Też będę reklamować, może znajdziemy jakiś dom.

Gość_gość_yk
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Mam dwie labki.

Jedna adoptowana.

To jaki jest pies zależy od wychowania, a nie od rasy.

Jedno są łatwiejsze, drugie trudniejsze w szkoleniu ale żaden pies nie jest z natury niegrzeczny.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie zamierzam żadnego psa wyrzucać ! chce go oddać w dobre ręce !

Gość_Anna
          Zgłoś
          Odpowiedz

Prosze się nie przejmować tymi wpisami...

Gość_ona
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Rocznego labradora? Powodzenia...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wejdz na forum labradory.info lub na facebooku tez to forum, oni znajda psu odpowiedni dom! rozesla ogloszenia i znajda mu chocby na poczatek DT(dom tymczasowy), a pozniej staly. Do Pani któta ma 'LABLADORA' chyba wiedziala Pani jakiego psa bierze, jak liczyla Pani ze bez tresury pies bedzie robil co Pani zechce to gratuluje takiego podejscia. Labradory sa zywiolowe ale trzeba z nimi duzo pracowac i pracowac. Ja nie wyborazam sobie zycia bez mojej 2letniej LABRADORKI. Na poczatku bylo ciezko ale trening,nauka komend i teraz jest cudownie.

happyme
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dom tymczasowy a moze staly? Jakie to przykre. Pies ma dom... Ale pancia juz nie chce 2 psow. Szybko zmienila zdanie. Przy zalozeniu, ze nabyla psa w 3-4 miesiacu jego zycia... 8 miesiecy wystarczylo by sie zniechecic.

Kobieto, pies ma uczucia. Bedzie przezywal oddanie. Nigdy nie wiesz dokad trafi. Masz dom, masz jakis kawalek wlasej dzialki. Psu to naprawde wystarczy. Mysle jednak, ze tego co najwazniejsze - milosc i zainteresowanie, nie zaznal.

Mozesz byc pewna, ze to, co zamierzasz zgotowac temu stworzeniu, na zawsze go zmieni i pozostanie w jego glowie...

Biedny, wita cie po powrocie, przytula sie do ciebie, merda... i nawet nie wie co jego pancia knuje.

No bo przeciez 8 miesiecy temu niczego nie mogla przewidziec...

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie oddawaj niczego co zyje,to twoja rodzina,chcesz zeby ktos go wzial i smalec z niego zrobil,a takich nie brakuje,nigdy nie wiesz co sie z nim potem stanie,nie ufaj obcym,szukaj dobrego domu najpepiej gdzies w poblizu zeby zawsze mozna bylo sprawdzic co sie z pieskiem dzieje,a na drugi raz 10000 razy sie zastanow nanim wezmiesz zwierzaka do domu.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

pies to nie zabawka,zeby go oddawac,oddaj dziecko,oddasz?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Labrador traktuje wszystkich jak swych domowników i bardzo szybko przyzwyczaja się do nowych warunków. My przyjęliśmy do siebie 1,5 rocznego pieska - labradora i bardzo szybko się przyzwyczaił, mieszkał w bloku, a u nas ma bardzo duży wybieg i nie jestem zdziwiony że ktoś szuka mu lepszego miejsca. Lepiej go oddać wcześniej a jak trafi w dobre miejsce to na pewno się odwdzięczy

Gość_Stanley
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

to ona wczesniej nie wiedziala ze ma za malo miejsca,teraz za ciasno sie zrobilo?po co wogole go bralas,pobawic sie na chwile,i co zabawka sie znudzila,ty ze wszystkim tak postepujesz?

nie rob takich rzeczy bo one sie wroca do ciebie ,zobaczysz.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ludzie co wy pieprz...ie lepiej jest oddać psa w dobre ręce niż wyrzucić lub wywieść jak to robią inni ludzie !!!!

Gość_Zenon
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę