Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Oddam rocznego labradora (suka) za darmo”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Witam czy pies jest chory i czy jest czarny ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Szkoda, mam już jednego labradora - pies 2 lata i mieszańca wilczura (suczkę) i chyba nie byłaby zaakceptowana ale popytam wśród znajomych. A to że kopie doły to taka uroda tych psów, ja chodzę i zakopuje jego wykopy, a wybieg ma ogromny bo aż 2 tys metrów i ma się gdzie wymęczyć. Wg mnie jest to najbardziej wdzięczna i posłuszna rasa wymaga cierpliwości i ciągłych treningów a odwdzięcza się ciągła obecnością przy nodze i wymaga ciągłej zabawy

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Tylko - błagam - nie wyrzucaj go. Też będę reklamować, może znajdziemy jakiś dom.

Gość_gość_yk
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

nie oddawaj niczego co zyje,to twoja rodzina,chcesz zeby ktos go wzial i smalec z niego zrobil,a takich nie brakuje,nigdy nie wiesz co sie z nim potem stanie,nie ufaj obcym,szukaj dobrego domu najpepiej gdzies w poblizu zeby zawsze mozna bylo sprawdzic co sie z pieskiem dzieje,a na drugi raz 10000 razy sie zastanow nanim wezmiesz zwierzaka do domu.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Ludzie, nie oceniajcie tak krytycznie, dziewczyna napisała, że nie zamierza go wyrzucać, ale chce mu znaleźć nowy dobry dom, bo nie ma warunków na dwa psy. To jest młody piesek. Jeżeli trafi do dobrych ludzi, szybko ich pokocha i zadomowi się. Czasem w życiu zdarzają się takie sytuacje, w których musimy podjąć pewne decyzje, chociaż czasem wcale nie chcemy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Widzę że na forum sami obrońcy zwierząt. Tylko dlaczego po ulicach wałęsa się tyle bezdomnych psów. Sama mam psa którego dobrze traktuję ale nieraz miałam dość jego wybryków.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Jestem obrońcą zwierząt, sama mam 3 sztuki, wszystkie z ulicy, poza tym znalazłam domy już przynajmniej 5 zwierzakom. Staram się pomagać każdemu napotkanemu bezdomniakowi - albo poprzez nakarmienie, napojenie, albo poprzez zabranie do siebie i szukanie nowego właściciela. Jeśli zaś chodzi o autorkę wątku - napisała wyraźnie, że nie pozbędzie się psiaka.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Ja tam jakimś obrońcom zwierząt nie jestem, ale co trzeba mieć w głowie żeby po roku pozbywać się psa? Nie ważne czy go odda czy wyrzuci, i tak go skrzywdzi...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41
    Treść posta dostępna jest dla zalogowanych użytkowników.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań;
    • w poście nawołuje się, zachęca lub sugeruje użycie przemocy wobec ludzi lub zwierząt; na tym Forum nie wolno w jakikolwiek sposób nawoływać do przemocy; dotyczy także wymierzania klapsa i policzka; nie dotyczy zwalczania szkodników, uboju zwierząt hodowlanych i łowiectwa; nie dotyczy kary śmierci, eutanazji, in-vitro itp..
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

trzeba go uśpić i tyle

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_prawicowy
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

anna chce oddać pieska. Ale macie problem, kto nie chce psiaka to niech nie krytykuje i nie wypisuje swoich mądrości bo to cyniczne jest z deka...albo dziewczynie pomóżcie albo przeczytajcie i nie odpisujcie głupot... musiałam to napisać bo denerwujące są takie górnolotne i wielce moralizujące wpisy kolesi co pieska w kalendarzu widzą i co m-c rasę zmieniają...mimo źe sama nie pomoge bo tez mam psiaka i czwórkę dzieciaków i szukam domu dla czwórki szczeniaczków bo dziadek ma do oddania, ale z nerwów odp na ten wątek- marudy, nie jęczcie ale pomóżcie !!!!!!!!!!!!

Gość_lena
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę