Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Ilość postów: 44 | Odsłon: 5828 | Najnowszy post
  • Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Gość_Anna
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Pewno dysplazja stawów.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Oddam rocznego labradora (suka) za darmo

Witam czy pies jest chory i czy jest czarny ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Zapewne się znudził? Jak się bierze psa to trzeba mu zapewnić byt a nie jako maskotka na jakiś czas i dziękuję.......

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dlaczego od razu krytykujesz!!!Ja też mam labladora i męczę się już ponad 2 lata.Wszystko psuje,doły kopie,nie słucha.Ucieka na spacerach.To rasa bardzo trudna do ułożenia.Dowiedziałam się o tym za póżno.Sama bym go komuś oddała ale oddał by mi go ktoś po paru dniach i skopał tyłek.ha ha Musimy go kochać jakim jest a jest bardzo trudno!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dziewczyno nie wiem czy wiesz ale to nie wazne czy labrador czy nie , co pies to charakter. "z checia bys go komus oddala'' w glowie sie nie miesci- nie liczylas sie z takie sa uroki posiadania psa ? a co myslalas ze postawisz go w kacie i bedzie siedzial i pachniał???? Jesli mialas takie oczekiwania to moglas sobie kupic interaktywna zabawke. Niestety nie chce krytykowac bo sama wiem jak to jest mam 2 letnia suczke staffika,ucieka do kazdego bardzo sie eksytuje, ciagnie na smyczy, skacze, wchodzi na glowe, rowniez psuje to co jej sie spodoba :) ale nie oddalabym jej za nic w swiecie, wciaz cwiczymy,trenujemy uprawiamy sporty i jest coraz lepiej. Pozno ale wczesniej bylam bardzo chora i niestety piesek robil co chcial. Procz tego mam szczeniaka chiuhaua. Liczylam sie z tym ze staffiki to bardzo ciezka rasa do ulozenia. jest wiele sposobow na zapanowanie nad takim urwisem bardzo chetnie ci cos podopowiem. Po 1sze jesli to piesek to koniecznie go wykastruj, z pewnoscia skacze mu libido, ma burze hormonow, i z pewnoscia zyje w celibacie wiec z pewnoscia pomoze to wyciszyc psiaka, po drugie sa rozne cwiczenia np crate games- nauka samokontroli przez klatke kennelowa, po 3cie psie sporty ktore pomagaja sie psu wyzyc np agality etc. Tylko pytanie czy chcesz poswiecic mu swoj czas? jesli nie to lepiej znajdz mu kochajacy dom gdzie go zrozumia. Nie ma sensu sie meczyc bo uwierz ze nie tylko ty sie meczysz... ale on takze. Pozdrawiam i 3mam kciuki za was.

Gość_Paulina
          Zgłoś
          Odpowiedz

Paulina masz więcej takich rad dla nadpobudliwego psiaka?

Gość_ruta
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

labrador to rasa BARDZO TRUDNA DO UŁOŻENIA??

Gość_mm
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

kobieto zastanów się co piszesz ! Zachowanie psa, to kwestia ułożenia, odpowiedniego podejścia i tresury ! Żaden pies nie rodzi się zły. Jak się bierze psa, żeby go od czasu do czasu pogłaskać i żeby biegał w tle to takie są skutki. Za późno dowiedziałaś sie chyba że jesteś infantylną i beznadziejną osobą. Ehhh ludzie powinni przechodzić testy psychologiczne na podstawie których mozna stwierdzic czy w ogole MOGA miec psa. Labradory to jedna z najmadrzejszych ras, ale jak wlasciciel glupi to czego mozna oczekiwac, dno.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

No to jest wasz i życzę powodzenia.

Fajnie tak sobie pisać i doradzać.Tak jest rozpieszczony i nie jest zły-tylko cały czas robi na złość.A czasu nie mam,bo pracuję,dom,dzieci.Pies ma wszystko -ogród 1 ha poświęciłam na jego doły itd

No to piszcie teraz kto jest chętny,czekam???????

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

nie kompromituj sie żałosna kobieto, myslisz ze Ty jedna masz psa i dzieci ? Bylo ruszyc tyłek i go czegos nauczyc, to by nie robil na zlosc! powtarzam, pies to nie zabawka !!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Labrador trudny do ułożenia? Myślę, że po prostu go rozpieściłaś. Labradory to bardzo inteligentne i spokojne psy. Problem w tym, że każdego psa trzeba ułożyć od małego a nie rozpieszczać za szczeniaka, kiedy jest słodki i chce się bawić.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

a jakis kontakt do CIEBIE?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja tez mam labradora czarnego,ale za nic w swiecie bym nikomu go nie oddala,wspaniala rasa,bardzo madre psy,umieja sluchac,sa bobre dla dzieci,tylko trzeba umiec z nimi postepowac,dobrze traktowac i przede wszystkim kochac,jak dziecku nie okazesz milosci to tez jest nie dobre i nie slucha.

Gość_gwiazda
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja jestem na wakacjach a mój pies został w domu. Tak bardzo za nim tęsknię , że jak mogłabym to zadzwoniłabym do niego :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Na dysplazję daje się witaminy i nie przemęcza sie psa. Oraz dba o linie tych obżaruchów - wtedy dysplazja bezbolesnie przechodzi. Tyko część duzych psów ją przechodzi. Pies powinien miec swoje własne zabawki, żeby nie ruszał nieswoich. Labradory są wspaniałymi psami. Moja nie zniszczyła w domu niczego, podczas gdy moje poprzednie dwa pieski innych ras demolowały mieszkanie w czasach szczenięcych. Chcesz mieć psa, który będzie "ułożony" i bezproblemowy? Kup obraz.

Gość_lukas
              Zgłoś
              Odpowiedz

moze to jest mieszany labrador,bo laby to dobre psy,nie powinienes narzekac,moze to ty masz problem ze soba,a nie z psem.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie jest chory mam jeszcze owczarka niemieckiego ale jestem w ciązy i nie potrzebne mi sa dwa psy .

Gość_Anna
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę