Oddam królika, z transportem na terenie miasta. Ma około pół roku, biało-szaro-brązowy. Proszę podać meila. Kto pierwszy ten lepszy.
Dokładnie najpierw się bezmyślnie bierze sie zwierze a potem się go pozbywa.
mistrzuniu, miałam chomika i niestety musiałam go wydać. Okazało się, że członek mojej rodziny dostał uczulenia na jego sierść, a nigdy wcześniej tego nie było. Nie kupiłam go jako zabawki, kocham zwierzęta i z żalem musiałam go wydać:(
wiem ze to nie zabawka, nie musze ci sie tlumaczyc jaka mam teraz sytuacje w domu i dlaczego nie mam czasu sie zajmowac królikiem, nie chcesz go to nie wypowiadaj sie w tym poscie, post mial jasne i proste przeslanie ODDAM KRÓLIKA, inne wypowiedzi są zbędne
a po drugie lepiej chyba komus oddac niz jak niektorzy np. psy wyrzucaja do lasu
aktualne to jeszcze czy krolik ma juz nowego wlasciciela?
jest jeszcze ten któlik 510324772
KRÓLIK JESZCZE AKTUALNY!!!, ponieważ pierwsza zainteresowana nie może znaleźć w piwnicy klatki już drugi dzień, a druga nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na smsy, naprawde ludzie niewiem po co zawracacie "gitare" szanujcie swój czas i czyjś..
mkasiuniam@onet.pl ja chcę tego królika ! tylko na innym poście mowiłaś/mówiłeś o klatce i dopłacie ? prosze o kontakt 509479702.
królik nadal aktualny, dadam że nie znam jego rasy ani nie wysyłam zdjęć, o kontakt proszę osoby tylko zdecydowane..
793947289 Transporter gotowy, oczekujemy na odezwanie się ;)
Chętnie zaopiekowałabym się królikiem , kocham zwierzęta jeśli nadal oferta jest aktualna to proszę o kontakt mariolka9166@interia.pl
kingacelniak@gmail.com Proszę się odezwać w sprawie królika, bardzo mi na nim zalezy, mam jednego i szukam dla niego towarzystwa ;) Albo proszę podać jakiś numer kontaktowy.
Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?