W tym roku miało być 3000 zł i jakoś nie wyszło. Za to udały się kolejne podwyżki.
Zaraz trolle pisowskie wyskoczą z tekstem- ale pandemia...
Albo, że zawsze na początku roku są podwyżki.
P.S. Coś chyba przestali płacić, bo coraz mniej ich się udziela.
Chyba Cię Bóg opuścił 13:01.
Rzeczywiście. Albo to cisza przed burzą. Pożyczka z unii przegłosowana. Kasa będzie się lała wartkim strumieniem. To im też coś skapnie. Na pewno była już jakaś imprezka z tej okazji ( oczywiście tym razem poza siedzibą) i do dzisiaj jeszcze nie wytrzeźwieli.
Niech nam żyje i rozkwita budka
Podniosą przed wyborami
Dadzą 1000 za robienie loda piowszczykom i zaczarowany ociemnialy lud znów to łyknie. Ciekawe kiedy zrozumieją źe dostają własne pieniądze?
Trzeba by zapytać radnego Sajdę. On ma informacje z pierwszej ręki.
Pandemia jest faktem 12:58 i choćbyś nie wiem jak się starał nie zmienisz tego. Nie trzeba być żadnym trollem żeby to rozumieć. Jeśli już o trollingu mowa to każdy wątek forumowego idioty jest spamem i trollowaniem.
Przecież PANDEMIA niczego nie zmieniła czyż NIE?
2 907,96 PLN kwota netto
4 000,00 PLN kwota brutto
4 819,20 PLN łączny koszt pracodawcy
Czyli wypracowujesz z 5000 zł, a dostajesz do ręki mniej niż 3000 zł :)
A kwota wolna od podatku wciąż 3091 zł :) (chyba że zarabiasz poniżej 8000zł rocznie, czyli 666 zł miesięcznie)
A czy czasem ktoś w kampanii wyborczej obiecywał kwotę wolną od podatku? Ponoć dotrzymują słowa.
Może i nie, ale powiedz szczerze, kto tyle dął co rząd PiS?
500+ 300+ 13 i 14 emrytura bez pit dla młodych liczne obniżki podatków i ochrona wolności słowa oraz polskiej niezależności
a co platforma dawała? Nic nie dawała tylko sobie ośmiorniczki amber gold, mafie vatowskie okradały dzieci, dzieci i emeryci mieli jeść szczaw i mirabelki i pracować za 5 zł/h na godzinę tfuske platfueske tańczył koło merkelwoej i sprzedał stocznię
za pis jest bynajmniej dobrobyt dają dziecią matką emerytą i ogółem polaką
PiS to najlepszy rząd o lat lewaku marksisto żal cię ściska że rządzi zjednoczona prawica a nie banda zgrai i złodzieji z partii oszustów i pustych obietnic
15:49 Platforma też ci nie pozwoliła nauczyć się pisać poprawnie po polsku? Dają „matką” i „dziecią”? :):)
15:49 żal mi ciebie
Jaka wolność słowa, i nie tylko słowa