Co tak mało? Na zwalczaniu problemów narkomanii i alkoholizmu nie powinno się oszczędzać. Proponuję zwiększyć dotację na ten cel.
Może mniej pustosłowia, pseudo górnolotności, przeżytych sloganów i efekciarstwa, bo inaczej, to jak zwykle grafomania najwyższych lotów, a nie merytoryczne wypowiedzi w Twoim wykonaniu. Już kilka razy Ci o tym pisano, ale co zrobić, podobno starego konia nie da się ujeździć.
Odnoszę wrażenie, że istnieje jakiś chory pęd w szkołach do organizowania głupawych często imprez i biegania z tym po mediach. A może tak skupić się na NAUCZANIU !!!??? Bo z tym nie najlepiej w ostatnich czasach.
Masz rację, że mało tu bystrych rozmówców, a Ty wybitnie w tym gronie przewodzisz. Dzięki za uznanie mojego intelektu, nie trzeba było, przecież wiem;)
"GRAFOMANIA- zaburzenie psychiczne, chorobliwa skłonność do pisania i zadręczania środowiska swoimi wypocinami". Felice, Twoje schorzenie jest już zdiagnozowane od wieków, ale żeby tak trafnie w Twoim przypadku, to naprawdę imponujące;)
13:16. Metoda kopiuj-wklej, to jeden z rodzajów grafomanii, przy całkowitym braku zdolności literackich i umiejętności intelektualnych, proszę paniusi. Tu nawet mniej niż zero;)
Ile było jazgotu, że były Starosta wydawał PULS! A teraz wydaje się lekką ręką na Radio, którego nie wiem kto słucha.