Nawet Giertych nie zdzierżył tych bzdur: "Pan Kijowski porównując fundamentalistów islamskich i chrześcijańskich mówi brednie"
Jeśli ktoś ma ochotę posłuchać całości tych bredni to wywiad znajduje się pod tym linkiem:
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/Gdzie-jest-KOD-Pytamy-Mateusza-Kijowskiego/39692
O PIS piszesz? to faktycznie lewicowa partia co uważa się za prawicową,dokładnie wystarczy tylko poczytać takich jak ty inteligentnych by wiedzieć skąd są.
A potrafisz odróżnić lewactwo od lewicy gościu z 15:57?Panie inteligentny dawaj.
Przecież i tak byś tego nie załapał,więc po co?,przecież uważasz się za prawicowca jeszcze zaczniesz pluć na siebie w lusterku i będę miał wyrzuty sumienia.
Nie rozśmieszaj mnie i nie odwracaj kota ogonem.
Wy te koty to tak wszyscy lubicie i czy zawsze odwracacie je ogonem?,zawsze mnie też ciekawiło z tym byciem na kolanach,jak byliście towarzysze na tych kolanach to co tam robiliście??
Patrzyliśmy jak bezkarnie okradacie Polskę i czekaliśmy na odpowiedni moment żeby zrobić z wami porządek.Pozostało wam tylko kwiczenie.
Gościu z 22:06 myślę ,że masz świadomość iż obrażasz miliony ludzi którzy budowali Polskę , którzy walczyli o jej wolność.
Zapewniam cię iż retoryki pis się nie przelękniemy i nie pozwolimy na Polskę bezprawia.
Najpierw niech PIS odkoduje swoje głowy z tego bezwarunkowego przyjmowania wszelkich pomysłów prezesa . Podążają za nim jak za przywódcą sekty przyjmując wszystkie jego brednie za objawienie . Obudźcie się Pisowcy . Świat już kilku takich guru miał i dobrze na tym nie wyszedł .
A czy w PO nie było to samo co donald powiedział tak trzeba było robić takie to są już partie wodzowskie.
Poczuwasz sie do winy 9:51?Bo jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą.
Obrażać i dzielić Polakow potraficie najlepiej.Nie nie poczuwam się do żadnej winy bo uczciwie pracowałem by Polska była nowoczesnym europejskim krajem i nie pozwolę takim jak wy pchać jej w otchłań średniowiecza.
Tak walczyliście o wolność Polski, że teraz jestem jedną z republik ZSRE...