Nie, on zapewne modli się przed popiesiem Jaruzela i Breżniewa.
Ostatnimi czasy ubyło wielu współwyznawców, to zieje jadem.
A'propos sprawy chemtrails dla przybliżęnia tematu -link.
Od czasów II wojny światowej definicja państwa się zmieniła. Powstałe po niej państwa dla niektórych były jeszcze za duże i mogły stanowić zagrożenie dla międzynarodowych konsorcjów i grup kapitałowych, na przykład Rothschilda. Stąd po 1990 roku dalszy podział państw na twory obejmujące od 5 do 10 milionów ludzi. Takimi grupami daje się zarządzać pod pozorem praworządności, demokracji i wolności, poprzez stworzenie tworu politycznego zwanego państwem. Wybrani aktorzy sceny politycznej nie muszą być specjalnie oczytani, wystarczy, że realizują odgórne scenariusze. Zasada jest prosta, a przedstawiona w tygodniku Time piramida władzy doskonale oddaje charakter takich rządów.
No jasne, odkodujecie. :) Bo przy rządach pis nie można mieć już innych poglądów niż jedynie słusznych PiS. Wiecie czym to pachnie? Mnie powtórką z historii sprzed 30 lat.
PS. Ja czekam na książkę "Bezpieczne Związki Jarosława Kaczyńskiego i Jego rodziny"... może ktoś się odważy napisać?
No to bierz się lilly za robotę i pisz- jezeli wogóle będziesz miała o czym.
Jak myślicie, jutrzejsze "świętowanie Wolności i Demokracji" przez KOD to na pamiątkę:
a) 27 rocznicy reglamentowanych wyborów do Sejmu, w którym komuniści, dzięki układowi z Magdalenki, zapewnili sobie 65% czyli nieomal 2/3 miejsc bez głosowania i oddali ludziom zaledwie 35% do ich decyzji.
b) 24 rocznicy tzw. nocnej zmiany, czyli odwołania Rządu Jana Olszewskiego z powodu krążącej po Sejmie listy agentów, łącznie z TW Bolkiem
c) 2 rocznicy posadzenia przez Bronisława Komorowskiego, na pamiątkę wydarzeń z punktu a), "Dębu Wolności", który usechł dwa miesiące później
Ktoś wie?
pkt c - 12:24) - to było prorocze dla Komorowskiego i reszty ekipy!
W Ostrowcu Starosta organizuje 4 czerwca piknik.
Fajnie, że się nie boi świętować razem z KODem.
To rocznica warta świętowania. Nie tylko porażki warto celebrować
ze strony h t t p :// zs3ostrowiec.pl / aktualnosci.php?show_news=184
"Zespół Szkół nr 3 w Ostrowcu Świętokrzyskim oraz Wydział Zdrowia i Spraw Społecznych Starostwa Powiatowego w Ostrowcu Św. zapraszają na piknik rodzinny „Trzy godziny dla rodziny” pod patronatem Starosty Ostrowieckiego Pana Zbigniewa Dudy.
STARTUJEMY W SOBOTĘ 4 CZERWCA 2016 R. O GODZ. 15:00 NA BOISKU ZESPOŁU SZKÓŁ NR 3 (DAWNY THM) PRZY UL. SANDOMIERSKIEJ 2. ZAPRASZAMY CAŁE RODZINY !!!
Czeka Was moc atrakcji, nagród i niespodzianek:
1. Grunt to rodzinka
konkursy i zabawy sprawnościowe dla całej rodziny
rodzinny turniej ringo/trampolina i dmuchane zamki
gry planszowe/bookcrossing/wata cukrowa i popcorn
2. Piosenka jest dobra na wszystko
biesiada muzyczna z zespołem HDS
3. W krainie barw
konkursy rysunkowe i kolorowanki
malowanie twarzy
konkurs malarski „Zaczarowany ogród”
4. Telefon do przyjaciela
prezentacje policji, straży pożarnej i grupy ratownictwa medycznego
aktualizacje gaśnic samochodowych
5. Ja po prostu mam talent
występy taneczne oraz wokalne dzieci i młodzieży
pokazy garncarstwa i rękodzieła
grupa rekonstrukcyjna
6. W zdrowym ciele zdrowy duch
badanie poziomu cukru we krwi/pomiar ciśnienia
konsultacje lekarskie, logopedyczne i psychologiczne dla dzieci i dorosłych
porady specjalistów z nature house/aerobik dla dzieci
stoiska ze zdrową żywnością/gimnastyka dla seniorów
"
Rocznica transformacji ...... komusze obszczymurki zmieniły ciuchy i dalej robiły swoje. No ale nie ma mocnych na propagande :) hurrraaa komuchy wygrały z komuchami to dopiero zwycięstwo komunistów nad komunizmem :D
Jutro "rocznica". KOD-owcy wyjdą na ulice.
4 czerwca nie odbyły się żadne wolne wybory. Owszem 99% w wyborach do senatu uzyskała opozycja, ale w Sejmie komuniści zgodzili się na wybory 161 posłów z 460. Oczywiście wszystkie mandaty objęła opozycja.
Z pozoru może się wydawać iż środowiska opozycyjne odniosły sukces. Według mnie SUKCES odnieśli komuniści. 27 października minie 25 lat od rzeczywiście wolnych wyborów a do dzisiaj lewactwo panoszy się bezkarnie.
Z roku na rok Bronisław Komorowski szczycił się 4 czerwca. Czym? Że Ci, którzy się dogadali w Magdalence (komuniści jak i pseudo-opozycjoniści) żyją w dostatku a Ci, którzy poświęcali zdrowie, życie, pozycje dzisiaj wiążą ledwo koniec z końcem?
Szanowni Państwo, 4 czerwca jest świętem KOMUNISTÓW
a gdzie ty byłeś i zrobiłeś, że teraz śmiesz nazywać wybory z 4 czerwca świętem komunistów? spałeś pod pierzynką jak jeden z braci, czy może jeszcze butelkę z manna doiłeś? trochę pokory a przede wszystkim wiedzy, tej prawdziwej a nie serwowanej przez Sumlińskiego,który kradnie cudzą własność intelektualną!!!!!!!!
a ty ?
gdzie byłeś ?
kibicowałeś wydarzeniom zza biurka I sekretarza POP ?
Lilly81 i wszystko jasne ;)))))) Nikt Ci nie broni mieć innych poglądów. Pisałem Ci już, że jesteś strasznie monotematyczna? Masz obsesję na punkcie Kaczyńskiego, może powinnaś to leczyć. Wiesz, mnie bardzo podoba się ten rząd i nic na to nie poradzę. Wreszcie idzie ku dobremu.
Super! Pan Wojciech Sumlinskich jest naprawdę świetny. Bardziej chyba tylko lubię słuchać i czytać Gadowskiego - odpowiedni człowiek w odpowiednich czasach. Niech wreszcie wszystkie te kłamstwa upadną. Polska tez musi sie rozliczyc ze swoja przeszłoscia, nawet, gdy do konca nam to nie wsmak,
A może by tak OD- PiS -ować Polskę. Jeszcze 2 lata takich krzykaczy a z naszej gospodarki nie będzie co zbierać.Bieda smród i ubóstwo, a jedyni zaradni ludzie za granicą. Tu się nie daje powoli żyć
To droga wolna gościu 15:22 - ty widocznie zbierałeś przez 25 lat, a 90% społeczeństwa powoli zaczyna dopiero teraz zbierać, stąd ten twój krzyk.
To od pis uj. Jeszcze 2 lata takiej opozycji to pis bedzie rządził 10 lat z większością konstytucyjną.
Odpisujcie odkodowany Ostrowiec. Lepiej to wyjdzie
Podziwiam Sumlińskiego za wielką odwagę w pracy dziennikarza śledczego, wiemy przecież co zrobiono z Ziętarą w 1992 roku. To dzięki takim ludziom jak oni można walczyć ze złem tego świata i zwyciężać.