Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Od 10 lat nie zależy mi na dziewczynie

Szukasz innej będąc cały czas z nią? Chyba powinieneś to zakończyc od razu i wtedy robic co chcesz... a nie podejście - jak znajde kogoś to ją zostawie a jak nie to niech będzie i ta. Bądź szczery i wobec niej i wobec siebie.

Gość_becia
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Od 10 lat nie zależy mi na dziewczynie

Ona rani-ale to ty szukasz sobie nowej???no to troche taki paradoks...moze ty ja ranisz szukajac sobie nowej i ma juz dosc bo jak mozna szukac sobie nowej bedac w zwiazku z obecna to sie nazywa bezczelne oszustwo stary,moze dorosnij.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Mam to samo... Z dnia na dzień jest tylko gorzej... Już nawet nie mam sił tego ratować.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Jak ty będąc z kimś w związku szukasz cały czas innej, to ja współczuje tej twojej dziewczynie, naprawdę. Pewnie gdyby wiedziała o tym, to by cię pogoniła na 4 wiatry :))) Być tak nielojalnym? :)

Nie lepiej rozstać się i szukać kogoś innego? Bo to co teraz robisz, to brak szacunku wobec obecnej partnerki i tyle.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oj nie czepiajcie sie. Kolega szuka nowej bedac z inną której nie kocha, bo jest wygodnicki. Tak ma kto gacie wyprac, koszule wyprasowac by miał czym zaszpanowac u nowej, moze ktos obiad ugotuje, a jak mu się zachce to z seksu skorzysta za darmo. Co bedzie własna reke angazować

Kolego, zyczę Ci by takie traktowanie do Ciebie wróciło. Może wtedy zobaczysz, jak krzywdzisz tę nieswiadoma niczego dziewczyne. A może świadoma, bo kobiety wiecej przeczuwaja i wiedza, dlatego Ci sie wydaje, ze rani. O związek musza dbac obie strony i byc szczere.

Nie potrafisz dbac, nie potrafisz byc szczery, to na zwiazek i miłosc nie zasługujesz. Związek to nie obowiazek, to coś więcej, czego pojąć nie potrafisz

Gość_Sas
          Zgłoś
          Odpowiedz

zerwałeś z nią w końcu?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jeszcze

Gość
              Zgłoś