Szukasz innej będąc cały czas z nią? Chyba powinieneś to zakończyc od razu i wtedy robic co chcesz... a nie podejście - jak znajde kogoś to ją zostawie a jak nie to niech będzie i ta. Bądź szczery i wobec niej i wobec siebie.
Ona rani-ale to ty szukasz sobie nowej???no to troche taki paradoks...moze ty ja ranisz szukajac sobie nowej i ma juz dosc bo jak mozna szukac sobie nowej bedac w zwiazku z obecna to sie nazywa bezczelne oszustwo stary,moze dorosnij.
Mam to samo... Z dnia na dzień jest tylko gorzej... Już nawet nie mam sił tego ratować.
Jak ty będąc z kimś w związku szukasz cały czas innej, to ja współczuje tej twojej dziewczynie, naprawdę. Pewnie gdyby wiedziała o tym, to by cię pogoniła na 4 wiatry :))) Być tak nielojalnym? :)
Nie lepiej rozstać się i szukać kogoś innego? Bo to co teraz robisz, to brak szacunku wobec obecnej partnerki i tyle.
Oj nie czepiajcie sie. Kolega szuka nowej bedac z inną której nie kocha, bo jest wygodnicki. Tak ma kto gacie wyprac, koszule wyprasowac by miał czym zaszpanowac u nowej, moze ktos obiad ugotuje, a jak mu się zachce to z seksu skorzysta za darmo. Co bedzie własna reke angazować
Kolego, zyczę Ci by takie traktowanie do Ciebie wróciło. Może wtedy zobaczysz, jak krzywdzisz tę nieswiadoma niczego dziewczyne. A może świadoma, bo kobiety wiecej przeczuwaja i wiedza, dlatego Ci sie wydaje, ze rani. O związek musza dbac obie strony i byc szczere.
Nie potrafisz dbac, nie potrafisz byc szczery, to na zwiazek i miłosc nie zasługujesz. Związek to nie obowiazek, to coś więcej, czego pojąć nie potrafisz