Czy ktoś z was stosował i czy były jakieś rezultaty?
Na odchudzanie jest dobry koktajl z firmy Oriflame. Brałam osobiście. Super! Możemy spotkać się i porozmawiać.
A ile kosztuje ten koktajl i jak się go stosuje
Odradzam nie pijcie, mam na myśli ocet jabłkowy. Schudłam minimalnie, a nabawiłam się wrzodów na żołądku, miałam też ostre bóle brzucha. Te dwa, czy trzy kilogramy, które schudłam nie były tego warte !
Owszem jest niedrogi, ale późniejsze leczenie i leki kosztowały dużo więcej.
Pozostał mi zapas, który boję się wykorzystać nawet do surówek (takie jest jego przeznaczenie), bo aż mnie odrzuca jak poczuję ten zapach.
Naczytałam się,że wzmaga przemianę materii i dlatego zaczęłam go pić,bo miałam bardzo wolną przemianę materii.
Te stracone kilogramy wróciły później podwójnie (efekt jojo), teraz biorę tabletki z błonnikiem, na zapełnienie żołądka, a tym samym zmniejszenie apetytu. Trochę mniej jem, ale jeszcze powinno być więcej ruchu.
Idzie wiosna, będę dużo spacerować, bo do ćwiczeń gimnastycznych jestem zbyt leniwa.Zobaczymy, ile schudnę, a nadwagi mam sporo ok. 10 kg :-)
Nie można pić octu jabłkowego jak się ma problemy z żołądkiem, bo w efekcie mogą budować się wrzody. Ponadto nie powinno się pić tego na bazie octu spirytusowego, zdecydowanie lepszy jest taki robiony w domu samemu z jabłek. Bo ten właśnie jest zdrowy. Ja wyczytałam, że ocet jabłkowy zawiera : potas, wapń, fosfor, sód, aminokwasy,witaminę E, witaminę A,witaminy z grupy B (B1, B2, B6),witaminę C,witaminę P,żelazo,miedź,magnez,krzem. Można o nim dużo poczytać na necie i na forach.
Ja kupuje ten ocet w rossmanie podobno to jeden z lepszych Pije dwa razy dziennie od tygodnia Na szklankę wody dodaje 3 łyżeczki octu a jakie będą efekty to się okaże
Ja nie jestem gruba (53 kg), żreć też nie żrę dużo drogi gościu ale na wiosnę chciała bym ważyć z 48-49 kilo.
czemu aż 48-49??? dawaj od razu 32:) idź na całość!!!
Eno 32kilo toż to waga piórkowa - dziecka lub anorektyczki:) bez przesady:P 49kg to w sam raz by się czuć lekko no i nadal nosić rozmiar 36:)
ja stosowalam i ci polecam ale to zalezy od octu ja kupilam na alegro 4,8l za 40zl. i jak sie okazalo co bylo dla mnie smieszne osoba ta co sprzedaje ocet jest z okolic Ostrowca wiec nie placilam za wysylke. Polecam ten ocet jest na serio dobry i skuteczny.
A jak go piłaś ? na wodę tak jak ja czy masz jakiś inny sposób?
polecam ocet jabłkowy z rossmana,7kg w miesiąc,ale jadłam co 3 godz,bez białego chleba,wszystko razowe(makaron,chleb),bez ćwiczeń,tym co nie wierzą polecam poczytac o occie jabłkowym w internecie
4-ŁYZKI OCTU NA SZKLANKE WODY 3XDZIENNIE POLECAM OCET TEN JEST W DUZ SCHUDLAM W MIESIACU 9KGEJ BUTLI ZE SPRAWDZONEJ FIRMY POLSKIEJ BEZ ZBEDNYCH DODATKOW
mam 167cm a wage 64kg pilam ocet jablkowy z woda ktory kupiłam na alegro w wielkiej butli 4,8l z polecenia jedenj z osob ktora napisala o tym na tym forum . Cena za ocet o dobrej jakosci i sprawdzonej marki bardzo dobra a osoba ktora ocet sprzedaje mieszka w ostrowcu wiec nie bylo problemu z platnoscia przesylki polecam