Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Obniżone napięcie mięśni u 4-miesięcznego dziecka

Ilość postów: 12 | Odsłon: 1218 | Najnowszy post
  • Obniżone napięcie mięśni u 4-miesięcznego dziecka

Witam czy któras z mam miała taki problem u swoich pociech szukam dobrego specjalisty lekarza i rehabilitanta bo na fundusz to takie kolejki do 18 grudnia .Maluszek po wizycie u pediatry tak został zdiagnozowany .Lekarka ciagnąc go za raczki nie podniósł główki tylko została na przewijaku i powiedziała ze jest wiotki pomóżcie ...

Gość_mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Obniżone napięcie mięśni u 4-miesięcznego dziecka

najpierw skonsultuj u innego lekarza. Odruchy pewnie miał sprawdzane zaraz po urodzeniu. Masuj zawsze po kąpieli od stóp do głów, nóżki, kark, plecki, nacierając oliwką bambino. Dawniej nie diagnozowano ''złego napięcia mięśniowego''. Teraz co chwile dziecko na coś bardzo chore i rehabilitacja za kilkaset zł miesięcznie. Układaj malucha na brzuszku, niech dźwiga główkę.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dziekuje za odpowiedz

Gość_mama
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Obniżone napięcie mięśni u 4-miesięcznego dziecka

jeśli dobry lekarz od napięcia i w ogóle rehabilitacji dzieci to dr Kiebzak w Kielcach-naprawdę polecam

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mój syn miał problem ze wzmożonym napięciem, polecam dr Kluk w Sandomierzu, złota kobieta, jeśli problem nie jest duży to pokaże jak samemu ćwiczyć dziecko i po kilku tygodniach będzie po wszystkim, powodzenia

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a czy mogę zapytać jakie miał objawy synek dziekuje na pewno w poniedziałek zadzwonię i się umówimy na wizyte

Gość_mama
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wyginal się do tyłu, płakał strasznie, nie chciał jeść- zaczynał i nagle się napinał, zaczynał płakać i tak z pół godziny, mocno ulewał, prężył nóżki, od położnej i lekarki słyszałam że tak bywa, że ma kolki, że boli brzuch, sama poszłam z dzieckiem do rehabilitantki bo lekarka nie chciała wypisać skierowania bo twierdziła ze ona nic nie widzi, a rehabilitanci przesadzają... Juz po dwóch godzinach ćwiczeń widziałam poprawę u dziecka, a tak męczyłam się i dziecko 4 miesiące, a wystarczyło tak niewiele

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Miałam podobną sytuację z córką dlatego też polecam dr Kiebzaka ze Szpitala Dziecięcego w Kielcach

Gość_Ela
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Można poszukac w necie filmików z Panem Zawitkowskim. Często udziela wywiadów w telewizjach śniadaniowych. Człowiek jest rehabilitantem dziecięcym i uczy rodziców jak samodzielnie w domu, przy pomocy tylko zabiegów pielęgnacyjnych /nie medycznych czy stricte rehabilitacyjnych/ poprawić funkcjonowanie dziecka.

Naprawdę można wiele zrobić samemu poprawnie dziecko nosząc, układając, przewijając, kąpiąc itd.

anias2000
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

pani dr kurian z ostrowca

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie martw sie zapisz dziecko do jakijs rehabilitantki i bedzie ok, my tez mielismy to samo, nam pomogla pan masazystka Król polecam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Całować, przytulać, głaskać, masować, dotykać, dotykać i jeszcze raz dotykać. no a specjalista swoja drogą, nie zaszkodzi.

Gość_eska
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery