Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 206

Odp.: Obiecanki PiS-u - już się zaczyna. Tymczasowa rezygnacja z 500 zł na dziecko

Bardzo mi się podoba reforma szkolnictwa. Gimnazja to był wielki błąd i dobrze, że w końcu zostanie naprawiony. Jak coś jest złe to należy to naprawiać a nie udawać że problemu nie ma. Twoja mało obiektywna krytyka zaczyna mnie już powoli denerwować Kasandro66.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Obiecanki PiS-u - już się zaczyna. Tymczasowa rezygnacja z 500 zł na dziecko

To czemu nie naprawiali tego w latach 2006-08 kiedy rządzili? Do obecnych czasów powstało jeszcze więcej gimnazjów, zatrudnionych jest 100 tyś nauczycieli, którzy pozostaną bez pracy, do tego sprzątaczki , kucharki. Ile tysięcy budynków stanie pustych, bo dzieci mamy coraz mniej. W samym Ostrowcu jest już larum że podstawówki zamykają. Sama zmiana podstawy programowej to kilka lat pracy. A te podręczniki, które już zostały wyprodukowane? To wszystko pójdzie na marne, bo komuś chce się zmieniać.

A jak chcą coś zmieniać , to niech zaczną od siebie.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Obiecanki PiS-u - już się zaczyna. Tymczasowa rezygnacja z 500 zł na dziecko

Może nie zdążyli wtedy tego naprawić? Pomyślałaś o tym? Rządzili tylko przez dwa lata, bardzo wielu rzeczy nie udało się zrobić, tym bardziej, że koalicję mieli kiepską. Teraz chcą to naprawić i bardzo dobrze. Powoli zamieniasz się w pismena ze swoją subiektywną krytyką. Po prostu się ośmieszasz Kasandra66. Nie widzisz tego?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Taaak ja się ośmieszam, a wasze posty wprost ociekają mądrością, tylko dlatego że wy jesteście za pis a ja nie. Mentalność Kalego.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 213

Odp.: Obiecanki PiS-u - już się zaczyna. Tymczasowa rezygnacja z 500 zł na dziecko

Ona nie musi się zamieniać w pimena,ona nim jest.

mirekz44
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 201

Lilly81, jakie obietnice spełniło? Wybudowało Ci kawałem autostrady pod Poznaniem? Co zrobiło dla mnie żebym nie musiał wyjźdżać za pracą?

Orliki ci wybudowało? Czy te dadzą Ci jeść? O czym ty w ogóle mówisz.

Wymień konkretnie co po zrobiło dla mieszkańców ostrowca czy woj. świetokrzyskiego. Ponieważ chodzę po tym świecie 41 lat to napiszę Ci wprost: nigdy nikt nie właził mi do domu o 6 rano za rządów pisu, a ci co mieli takie akcje na to zasłużyli. W tamtych latach nie musiałem wyjeżdżać z Ostrowca za pracą, teraz nie mam wyjścia. Marudzenie że za PIS u wyjechało najwiecej ludzi. A wiesz dla czego? Bo akurat w tym czasie kilka krajów otworzyło swoje rynki pracy i wynikało to z umów.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Wreszcie zlikwidują te patologiczne gimnazja i wejdzie normalność jak dawniej,dzieci wrócą do przedszkoli, a nie do szkoły od 6 lat-głupota PO,wreszcie mamy nowy rząd który zmieni to co potrzeba,nie ważne czy będzie lepiej bo będzie, ale zmiany z PO były konieczne,jeszcze żeby przy następnych wyborach wygrał w Ostrowcu PIS bo pokaże że może być lepiej to już 100% sukcesu,a PO i PSL do widzenia.Dosyć zakłamania i załatwiania swoim likwidując państwowe.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 208

Odp.: 500 zł od łebka do zapłacenia

Najważniejszy punkt programu wyborczego już jest realizowany, inne mogą i 20 lat poczekać.

Nowy skład KBWL i nowy "prawdziwy" raport są najważniejsze

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: 500 zł od łebka do zapłacenia

"Najważniejszy punkt programu wyborczego już jest realizowany" - czyli zwiększanie socjalu kosztem pracujących. PIS wygrał głosami leni i nieudaczników łasych na pieniądze tych, którym chce się iśc do pracy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
35 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę