Jak się czujecie w tym mieście? Czy macie przyjaciół z tego miasta? Czy ktoś daje Wam do zrozumienia, że Was nie lubią, bo nie jesteście z okolicznych wsi?
Szkoda, że Wasza galaktyka jest taka ograniczona i śmieszna.
Musisz mieć założycielu wątku duże kompleksy, jako człowiek prowincjonalnego miasteczka o równie prowincjonalnej historii. Może przeczytaj coś wartościowego, pojedź do teatru, albo połóż się pod drzewem, o przepraszam ty z miasta, no to na kanapie i przemyśl dwa razy, zanim coś napiszesz.
A ty "młody pistolet" nadal pracujesz w Biedronce przy Waryńskiego czy już Cię poprosili o opuszczenie obiektu?
skąd przypuszczenie, że pracuję w biedronce? :)
Znasz ludzi z personelu, bo kiedyś się wypowiadałeś, a ja chyba znam Cię osobiście.
o jak miło :) przypomnij mi się bo nie mogę skojarzyć? :)
Myśl,myślenie ma przyszłość szczególnie jak się jest na bezrobociu.
22:18. Jak się na ciebie patrzy, to też można mieć wątpliwości jakiej jesteś płci a ile masz lat, to zapytaj mamusi albo zobacz w dowodzie osobistym tam jest PESEL.
no ale skoro znasz mnie osobiście to możesz napisać w jakim jestem wieku i jakiej płci, napisz też coś o sobie żebym wiedział kim jesteś :)
22;35. Chyba bezzasadnie uważasz, że jesteś sprytny i inteligentny. Zapewniam cię, że to tylko Twoja bardzo mylna samoocena.