Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Obchody 100 rocznicy Odzyskania Niepodległości.

Uśmiechnięta Polska na Marszu Niepodległości.

Tak wyglądał ten marsz.

Media swoimi kłamstwami, w chwili gdy wszystko widziały setki tysięcy ludzi, wbijają sobie od środka ostatni gwóźdź do trumny. Wieko dociska prawda.

Żegnajcie kłamcy. Nikt wam już nigdy nie uwierzy.

https://www.youtube.com/watch?v=LQ1PzCwml-A&fbclid=IwAR1BwmQPCvXgIaZcp5JsBFDkDPDJ9v6THHNCTIC5ZzIGC9sKrCDkV5Z3rDM

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Obchody 100 rocznicy Odzyskania Niepodległości.

https://www.facebook.com/Lemingopedia/photos/a.366202353510812/1399812323483138/?type=3&theater

Jan Cienski, Agnieszka Pikulicka-Wilczewska, Monika Ścisłowska, Vanessa Gera, Marek Strzelecki, Dorota Bartyzel.

Oni napisali dziś paszkwile przeciw Polsce, choć nie mieli żadnego powodu. Tak postanowili uczcić 100-lecie Niepodległości.

A paruwy jeszcze przedrukowały to jako "echa zagraniczne"

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Cantate Domino - nie wiem jak to robicie, ale jesteście NAJLEPSI!

Gość_EJ
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Obchody 100 rocznicy Odzyskania Niepodległości.

Co mi z tej niepodleglosci Zyje w kraju ktory mnie okrada Daje nierobom i degeneratom a mnie zwyklego obywatela ktory pracuje nie stac na nic poza oplatami i byle jakim zyciem Byle jakim. kupionym w biedronce po przecenie Kombinowanie jak przezyc Ja sie pytam co to za wolnosc i niepodleglosc. Po 100 latach Czy ktos pamieta o tych ktorzy zmarli bo nie stac ich bylo na leczenie w tej kochanej polsce. O tych ktorzy w zalamaniu targneli sie na swoje zycie Bo w tym kraju nie da sie żyć. Żyje już 54 lata. I nigdy tu nie było normalnie Nigdy !

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

"Ja wam powiem jak było! Bo byłem i szedłem. Wszędzie faszyści! Na prawo jak okiem sięgnąć faszyści, na lewo faszyści, z przodu faszyści, z tyłu faszyści, a pod każdym kamieniem, za każdym rogiem i drzewem chowali się jeszcze bolszewicy! Wszyscy z biało-czerwonymi flagami przebrani za Polaków, polskie pary, rodziny z małymi dziećmi, za starców i młodzież, nawet za psy prowadzone na smyczy! Media mówią, że było tam 200-250 tyś ale to nie prawda! Media kłamią! Tam było dzisiaj milion faszystów i bolszewików przebranych za Polaków! To było straszne, śpiewali, cieszyli się, rozmawiali ba! Nawet machali tymi flagami! Żadna ciężarówka nie wjechała w tłum, nikt się nie wysadził, nie zaatakowano nikogo maczetą ani nie zgwałcono zbiorowo kobiety! Taki to zacofany i zaściankowy kraj. Nie to co Niemcy czy Szwecja. Nawet nie zostały spalone samochody, jak we Francji! Zwykła wiocha i wstyd :(

PS: jechałem by dowiedzieć się w końcu czy jestem jednak faszystą czy bolszewikiem i dalej nie wiem :(

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Widowisko w Etiudzie to było to. Brawo.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"