Mam 12 lat szukam chłopaka najlepiej skejta z grzywkom zaje ubranego piszcie
Admin wez się zlituj i usuń ten wątek.
To jest chore aby 12-latka tutaj na forum szukała chłopaka.
Moim zdaniem to forum nie jest dla tak młodych osób, przecież to jeszcze dziecko.
co to jest skejta? jakis fizol ?
Raczej jakiś koleś postanowił komuś zrobić szczeniacki kawał
Tak to jest kawał jakiegoś szczeniaka chce dziewczynce narobić kłopotu , ten wątek nie powinien się ukazać.Ja jako jeden z wielu ojców domagam się usunięcia tego wątku , tym bardziej że wcześniej był więcej ciekawszych i na pozomie wątków i wcale się nie ukazały .Dziwię się tak idiotycznej cenzurze na naszym forum.
ano...administrator tego forum jest wręcz słynny z łamania zasad tegoż forum, cenzuruje co mu się podoba, przymyka oko na obelgi, a idiotyczne wątki puszcza jak leci, taka sytuacja...
Administrator forum powinien coś zrobić bo jest coś takiego jak ochrona danych osobowych,Tu panuje bezprawie można poniżać i ubliżać komu się chce
Najprościej niech zalogowani z łaski swej zgłoszą ten temat do moderacji.
Już zgłaszałam poraz kolejny,a wątek nadal jest.
Z łaski swojej też możesz zgłosić.
wg mnie to jest prowokacja policyjna
również zgłaszałam i nic.Administrator powinien ponieść konsekwencje
ano. Mi też nieźle ubliżyli na tym forum, milion razy zgłaszane do admina i nic, nadal wątek jest wyświetlany, chyba pójdę na policję skoro administrator to taki...
Takim wątkiem Admin daje przyzwolenie na pedofilię..
100% prowokacja, pewnie dogadali się z adminami, zobaczcie jakie posty są blokowane przed adminów
czy może być skejt w rurkach???
Kto w ogóle jest odpowiedzialny za to forum ,gdzie jest siedziba i osobiście można się spotkać z kimś kto kieruje tym wszystkim?A może właśnie ktoś taki wypowiedziałby się tu na forum dlaczego chamstwo ma tu przyzwolenie?na miejscu rodziców dziecka którego dane tu podano osobiście bym się pofatygowała do administratora
Boże.... Patologia.
Dziecko ochłoń, może Ci za gorąco??