ciągle do mnie wydzwania. Muszę wyciszać telefon na noc, bo o 23 i później dziecko mi budzi. Gdy odbieram, rozłączają się. Tak od jakichś 2tygodni na pewno. Dziś dzwonili z 5razy. Może do kogoś z was też dzwonią?
Lepiej nie odbieraj bo mogą cię naciągać za samo połączenie. Albo zgłoś na policję, że ktoś cię nęka telefonami, szybko gościa namierzą.
To jakiś stacjonarny numer Warszawski. Ktoś sobie jaja z Ciebie robi.
zgłaszam to na policję. przed chwilą znów dzwonili.
Moze z afryki.lepiej nie oddzwaniaj pod ten numer.
To z nc+ dzwonią. Jak masz w telefonie opcje czarnej listy, to dodaj ten numer tam i będziesz miał spokój. Ja tak zrobiłem i już więcej nie miałem telefonu od nich.
To operator z sieci wydawania pewnie ma jakaś ofertę. Jak nie odbierzesz to niebedziesz wiedziala-wiedział.
odbierałam kilkanaście/dziesiąt razy, myślałam, że o mój dług, który w ratach chodzi, bo też tel. stacjonarny, ale to nie to. Ja odbieram ale wtedy się rozłącza i tak w ciągu godziny kilka razy. No sorry, ale to nękanie przecież.
Nic prostszego , idziesz do nc+ mowisz co jest grane a oni blokują ci ten numer i masz świety spokój .
Ktoś sobie jaka robi mało takich. Zglos sprawę na policję złapie go blokowanie numeru nic nieda będzie wydawania z innego. Chyba ze możesz to zmien numer lepsze to niż latanie na policję nierozdawaj numeru byle komu.