podobnierz jakiś nozownik jakąś kobiete dzis zatakował koło szpitala ktoś coś wie
a ja slyszalam, ze niby dzis zlapano tego nozownika... ciezko weryfikowac te informacje bo kazdy o tym mowi a odpowiednie wladze nic nie robia... na zdrowy rozum gdyby grasowal nozownik media powinny byc pelne portretow pamieciowych i ostrzezen
każdy cos słyszał ale nikt nie widział, to jak z czarną wołgą , ktora porywała dzieci.
Podobno w weekend na słonku zaatakowal chlopaka tez go ugodził nozem....niech go zlapia jak najszybciej
Hmm już sam nic nie rozumiem. Niby że pod e.leclerkiem ten "nożownik" zadźgał kobietę jakąś, i jeszcze pod szpitalem jakaś kobieta też została zadźgana... i teraz widzę kolejne "zadźgania" tego nożownika... a ja czytałem że złapali jakiegoś nożownika w Ostrowcu
-,-
Pod szpitalem ugodzono kobietę, leży najprawdopodobniej w Ostrowieckim szpitalu, reszta zdarzeń to napady i ugodzenia nożem. Ale nadmienić należy, że jeśli "POTWIERDZAM! POLICJA NIE CHCE MOWIC INFO PONIEWAŻ NIE CHCE ROBIĆ PANIKI A POWINNA ! UWAGA ! wczoraj na ogrodach została udźgana kobieta wieku średniego nożem, nie wiadomo czy żyje. CHŁOPAKI Z BLOKU 25 ORAZ POLICJA SZUKALI TEGO MĘŻCZYZNE LECZ NA MARNE TO WSZYSTKO PONIEWAŻ NIE UDAŁO IM SIĘZNALEŚĆ. to nie są żarty ludzie zrozumcie to !!!! JEST STRACH WYJŚĆ Z DOMU A JA MIESZKAM NA RADWANA. NAPRAWDĘ STRACH." okoliczni podblokowcy czy mieszkańcy kogoś szukali to może coś być. Ale jeżeli ktoś sieje zbiorową panikę to gratuluję za pomysłowość.
jest nożownik też o nim slyszałam ..... Strach aż gdzie kolwiek wychodzic ....
To są jakieś brednie, może to zwykły zbieg okoliczności, może tych ofiar wcale tak dużo nie jest? Bo skąd wy o nich wiecie? Bo moja znajoma jest ofiarą? No to jest jedna osoba, może inna pisze o tej samej osobie, informacje z forum? No sorry.
A czego mają sie bać ofiary? Że znów zostaną zaatakowane jak coś powiedzą? Tak czy owak ponownie może ich to spotkać. Chyba dla dobra innych powinny cokolwiek powiedzieć. A nie milczeć.
A policja nie chce siać paniki? To też wasz wymysł? Lepiej żeby napadano kolejne osoby tak? Cos mi tu nie gra.
Słyszeć to sobie można bardzo wiele.
Od kogo słyszałaś i skąd ta osoba miała informacje? Ja też o nim słyszałem co nie oznacza, że on naprawdę istnieje. Czy kłamstwo wypowiedziane przez wielu staje się prawdą?
Oj ludzie jakies ploty siejecie ! Chyba jesli bylby jakis nozownik to policja na 100 % ostrzegaka by nas zeby nie chodzic samemu w nocy czy cos, a nawet w telewizji nic nie mowia i w gazecie nic nie napisali, no nie ? Nikt by tego nie ukrywal ! Macie wybujalo wyobraznie i tyle. Co bd nastepne ? Ktos bd grasowal z pila mechaniczna... To nie horror tylko rzeczywistosc ;)