chłopie - wiesz czemu piszę jako ty? bo dupa z ciebie nie facet - nawet nie umiesz nicka stałego założyć, piszesz jako gośc - gości tu jest tysiące, zastanów sie....jakiś niedoczyniony z lekka chłop nie wiadomo kto w sumie:)
ciole pizda to chyba z ciebie pacanie wyp... z tego wątku nie chciał bym cię spotkać matole ,siędz i nie odzywaj się , ty masz jaja , jak masz to zakładaj swój wątek biała ku..., jestem grzeczny ala do czasu . ćoś uczy wygnanie i taki problem jak ty to mgiełka ,fruwaj palancie.
sory za tego debila i za moje wyrażenia ale mnie poniosło
No to wyszlo szydlo z worka.....bardzo "pokojowy"charakterek tego mężczyzny....Nie daj Boże takiego spotkać....do gościa 23:02 lepiej zostać samą, zarobić grosze sprzątając nawet ulice, czy klatki schodowe ........niż mieć cokolwiek wspólnego z tobą ....
krótko ścięty, nie przeklinam :)
ja tez z ogrodow moze bys powiedzial rodakowi jest tam jaka robota .nie daj sie baba.
i wyszlo szydlo z worka .
jakie szydło Dominika .nie łapie
nie moja wina ze jakiś biały cap podszywa się pode mnie nie lubię tego .dosyć przeżyłem z polakami ,
Jak tak nie lubisz, jak to piszesz...."polaków" to po co chcesz tu wrócić?.......
jak znasz angielski to jest tu dobrze
ja jestem na kontrakcie na stałe ,jest delikatnie mówiąc dobrze
lubię takich mężczyzn jak ty,konkretnych daj namiary
piter j angielskiego nie znam pracowalem w niemczech i nl.jestem rzeznik podaje maila mateo 921@interia.pl
Dziewczyny wy to uwazajcie nikt normalny nie szuka w ten sposob dziewczyny.Szukaja moze tacy co pozniej cie sprzedadza na prostytutke
Taki piekny jestes i w realnym zyciu dziewczyny nie umiesz poderwac. Lepiej siedziec w domu i zarabiab mniejsze pieniadze ale miec spokoj a nie ryzykowac w dzisiejszysz czasach tyle oszustow
a 41 lat i kawaler, który nie ma do tej pory partnerki życiowej to już mówiąc niegrzecznie - towar bardzo wybrakowany, tylko do reklamacji...
ja jestem zainteresowana, mam 31 lat, jestem nauczycielką niemieckiego mam dziecko, mój partner zginął w wypadku